Mineral Defence Sunscreen Water Resistant
Nuori

Mineral Defence Sunscreen Water Resistant

O protecție solară cu un spectru larg foarte rezistent la apă, natural, pentru față și corp, care hrănește pielea și îi oferă o strălucire sănătoasă.
Are SPF 30 care protejează atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB și este dovedit că protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.
Ideal pentru activități în aer liber, precum și pentru înot, datorită abilităților sale de rezistență la apă.

290 lei
cu TVA
Cantitate

O protecție solară cu un spectru larg foarte rezistent la apă, natural, pentru față și corp, care hrănește pielea și îi oferă o strălucire sănătoasă.
Are SPF 30 care protejează atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB și este dovedit că protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.
Ideal pentru activități în aer liber, precum și pentru înot, datorită abilităților sale de rezistență la apă.
Asigură până la 80 de minute de protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB.
Recipientul asigură o aplicare ușoară. Protecția antioxidantă, hidratarea și protecția UV sporită sunt doar câteva dintre avantajele acestei protecții solare minerale.
Mai mult decât atât, produsul este formulat fără a dăuna oceanului și recifului de corali, iar formula naturală nu conține nanoparticule, dioxid de titan, filtre chimice solare și alți aditivi sintetici.
Această protecție solară este, de asemenea, fără parfum, fiind potrivită pentru toate vârstele și tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

INGREDIENTE SUPERSTAR:
Oxid de zinc: Un filtru de soare non-nano oxid de zinc, de nouă generație, 100% natural, aprobat de COSMOS, Ecocert și Asociația pentru produse naturale.
Oferă o protecție cu spectru larg, foarte stabilă împotriva razelor UVA și UVB cu transparență optimă.

Copolimer de capriloil glicerină / acid sebacic: Un nou polimer pe bază de plante care, spre deosebire de omologii săi sintetici, este complet biodegradabil.
Ingredient aprobat atât de Cosmos, cât și de EcoCert.

Complex de ulei de karanja, ulei de morcovi și vitamina E: Oferă protecție antioxidantă și crește în mod natural protecția UV.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibila
PREOCUPARE: protecție solară
BENEFICII: protecție antioxidantă, protecție UV intensificată, formulă naturală completă fără nanoparticule, fără dioxid de titan, fără filtre chimice solare sau alți aditivi sintetici; formulă fără parfum potrivită pentru toate vârstele și tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Aplicați uniform pe pielea curată cu 15 minute înainte de expunerea la soare.
Aplicați din nou frecvent și generos pentru a menține protecția, mai ales după transpirație sau uscare cu prosop.
Utilizarea unei cantități insuficiente de produs va reduce semnificativ nivelul de protecție.

Acest nou produs SPF are o textura super și foarte ușoară, nu este lipicios și se răspândește ușor pe piele.
În plus, nu lasă pete albe și are proprietăți hidratante și beneficii excelente pentru îngrijirea pielii.
Nu conține parfum și nici nanoparticule, făcându-l ideal pentru cei care au pielea sensibilă.
Se poate folosi atât pe corp cât si pe față. 

Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Ethyl Macadamiate, Ricinus Communis Seed Oil, Polyglyceryl-6 Polyhydroxystearate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Magnesium Sulfate, Pongamia Glabra Seed Oil, Benzyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Alcohol, Isostearic Acid, Lecithin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyhydroxystearic Acid, Hydrogenated Castor Oil, Microcrystalline Cellulose, Sclerotium Gum, Copernicia Cerifera Wax, Cellulose Gum, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Malic Acid, Ascorbyl Palmitate.

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)