Clarity Spot Treatment
Nuori

Clarity Spot Treatment

Un gel ușor care bate petele cu ingrediente naturale dovedite clinic și fără probleme. Conține un complex cu concentrație mare de acizi glicolici și lactici, niacinamidă, rozmarin și extract de ulei de cimbru.

142 lei
cu TVA
Cantitate

Un gel ușor care bate petele cu ingrediente naturale dovedite clinic și fără probleme.
Conține un complex cu concentrație mare de acizi glicolici și lactici, niacinamidă, rozmarin și extract de ulei de cimbru.

Rezultatul: petele vizibil diminuate și inflamația pielii, reducând cicatricile și decolorarea.
Complexul de acizi glicolici și lactici (6,4%) exfoliază pielea și desfundă porii.
Niacinamida (vitamina B3) reduce semnele de inflamație și roșeață și inhibă producția de pigmenți de melanină după rupere.
Extractul de rozmarin și uleiul de cimbru contribuie la reducerea semnelor vizibile de inflamație.
O formulă naturală fără acid salicilic și alte ingrediente dure și potențial dăunătoare.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv acneea, pielea predispusă la pete
PREOCUPARE: pete, pori înfundați, inflamație, roșeață, cicatrici după acnee
BENEFICII: usucă efectiv petele și descongestionează porii, minimizează cicatricile prin reducerea semnelor de inflamație și inhibarea producției de pigmenți de melanină după rupere

Aplicați o cantitate mică pe pielea curată și uscată, direct pe pete și imperfecțiuni, dimineața și seara.
Reduceți numărul de aplicații dacă apare uscăciune.

Acesta este un produs al "erou".
Uită-te la toate bunătățile pe care le conține!
Reduce instantaneu inflamația, în timp ce exfoliază ușor pielea și desfundă porii, datorită acizilor glicolici și lactici.
Fără sa usuce pielea și suficient de blând, acest produs este formulat și ambalat cu toți nutrienții care pot ajuta la diminuarea oricărei pete sau imperfecțiuni.
Folosește-l dimineața înainte de a te machia și seara, înainte de culcare. 
În acest fel se poate face magie în timp ce dormi și vei putea să te bucuri de tenul tău fără cusur a doua zi.

Aqua (Water), Niacinamide (Vitamin B3), Pentylene Glycol1, Glycolic Acid, Lactic Acid, Sclerotium Gum, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Xanthan Gum, Maltodextrin, Polyglyceryl-4 Caprate, Linalool2, Benzyl Alcohol, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Alcohol, Parfum (Fragrance)2. 1 Plant origin / 2 From 100% natural essential oils.

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot