Clarity Mask
Nuori

Clarity Mask

O mască naturală din lut care purifică, hidratează și curăță în mod eficient pielea, lăsând-o moale ca mătasea, fără nicio strângere.

205 lei
cu TVA
Cantitate

O mască naturală din lut care purifică, hidratează și curăță în mod eficient pielea, lăsând-o moale ca mătasea, fără nicio strângere.
Spre deosebire de măștile tipice de lut, această mască conține SQUALANE NATURALE, UNT DE SHEA și ACID HIALURONIC, care hidratează profund pielea și întărește funcția de barieră a pielii.
Argilele KAOLIN și BENTONITE ajută la detoxifierea pielii, la absorbția excesului de ulei, la extragerea impurităților și a toxinelor din mediu, fără a usca sau a lăsa pielea să se simtă tensionată.
COMPLEXUL CLOROPHYLL-COPPER și CAMPHOR răcește pielea și are proprietăți antiinflamatorii și anti-bacteriene.

PENTRU: toate tipurile și vârstele de piele, de la pielea adolescentă la cea îmbătrânită, inclusiv pielea uscată, pielea sensibilă și pielea predispusă la acnee.
PREOCUPARE: pori înfundați, imperfecțiuni, piele grasă și mixtă, piele congestionată, pete
BENEFICII: detoxifică pielea prin absorbția eficientă a excesului de ulei, impurități și toxine din mediu și ajută la menținerea porilor curați, întărește funcția de barieră a pielii, calmează și răcește pielea reducând în același timp semnele de inflamație.

Aplicați un strat generos pe pielea curată și uscată.
Se lasă să acționeze 15 minute.
Notă: această mască nu se va „usca și crapa” complet pe piele, precum măștile tradiționale din lut.
Clătiți cu apă caldă.
Utilizați de două până la trei ori pe săptămână.

O mască de lut unică care scoate impuritățile fără a vă lăsa să vă simțiți dezbrăcat.
Spre deosebire de alte măști de lut, aceasta nu se va usca complet (știm cu toții cum e textura pământului crăpat) și va reduce foarte mult inflamația.
Ideal pentru pielea aglomerată sau după o săptămână lungă.
Folosește-l ori de câte ori simți că pielea ta are nevoie de un nou început.
Puteți continua cu o mască super hidratantă, cum ar fi Supreme Moisture Mask de la NUORI.
Ne place să o folosim după un zbor lung, o săptămână lungă petrecută în trafic și în acea perioadă a lunii.
Acest complex de clorofilă-cupru și camfor este magic.

Aqua (Water), Kaolin2, Bentonite2, Glycerin1, Squalane1, Pentylene Glycol1, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Chlorophyll-Copper Complex (CI 75810), Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Allantoin, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Camphor1, Xanthan Gum, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Limonene3, Citral3, Sodium Gluconate, Citric Acid, Parfum (Fragrance)3.
1 Plant origin / 2 Natural origin / 3 From 100% natural essential oils.

NUORI, un brand din Copenhaga, și-a asumat provocarea pe care nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și a construit un business în jurul ideei de „prospețime”.
De la formule la protecție, la distribuție și ambalaje, totul a fost reimaginat pentru a optimiza prospețimea produselor lor.
Formulele NUORI sunt unice în două moduri distincte: ingredientele active nu sunt slăbite de degradarea în timp și toate produsele sunt 100% naturale și fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici, cât și fără alte chimicale, și totuși 100% eficiente.
Nu conțin parabeni, uleiuri minerale și petrolatum, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, ftalați, silicon și sulfați.
Spre deosebire de alte branduri, produsele NUORI nu au un termen de valabilitate îndelungat, ceea ce denotă că nu compromit performanța și puritatea ingredientelor lor.
Lucrează cu loturi mici din fiecare produs și toate sunt marcate clar cu numărul lotului, drept semn al dedicării lor pentru prospețime.
Cercetările și studiile au arătat că agenți activi folosiți în mod uzual, precum Vitamina A, C, E sunt instabili în formulele cosmetice și încep să-și piardă proprietățile benefice în doar câteva luni.
O durată mai lungă de valabilitate înseamnă și faptul că majoritatea produselor de îngrijire a pielii conțin nu numai conservanți, dar și diferiți aditivi precum stabilizatori, umplutură, potențatori de culoare și miros.
Chiar și așa, aceste ingrediente nu prelungesc prea mult eficiența, și majoritatea sunt și toxice.
Ambalajele premium protejează perfect, micșorând expunerea la aer, lumină sau bacterii.
Folosesc sticlă opacă și sticle din PET sau HDPE atent alese.
NUORI nu testează pe animale, este vegan (exceptând Vital Facial Cream, Lip Treats, Supreme Polishing Treatment, Enriched Hand Lotion, Vital Body Balm și Vital Hand Crème care conțin ceară de albine).
Ceara de albine folosită provine de la un furnizor care face parte din inițiativa Responsible Care, ceea ce înseamnă că în timpul procesului de obținere nu sunt afectați oamenii, animalele sau mediul.
Nici unul dintre produse nu conține gluten (exceptând linia Shield de îngrijire a părului, care conține un derivat din grâu).

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot