Rejuvenating Botanical Oil
Lady Suite

Rejuvenating Botanical Oil

Acest amestec de uleiuri de plante hidratant a fost formulat special pentru pielea dvs. cea mai delicată și intimă.

265 lei
cu TVA
Cantitate

Acest amestec de uleiuri de plante hidratant a fost formulat special pentru pielea dvs. cea mai delicată și intimă.
Ajută în mod eficient la oprirea dificultăților intime ale pielii înainte ca acestea să debuteze, inclusiv a firelor de păr încarnate, a rănilor și a roșeaței cauzate de îngrijirea intimă (epilare cu lama, epilare cu ceară, epilare cu laser), precum și a uscăciunii pielii și a durerilor cauzate de fluctuațiile hormonale și de activitățile zilnice.
Este testat de dermatologi și suficient de blând pentru utilizare regulată.

PENTRU: piele uscată, delicată sau subțire, mâncărime, piele incomodă, sensibilitate cronică la epilare cu lama, epilare cu ceară sau îndepărtarea părului, fire de păr crescute sub piele și răni provocate de lama de ras

PREOCUPARE: fire crescute sub piele, roșeață, răni și uscăciunea pielii vulvei, pre și post-epilare, epilare cu ceară sau laser

MOD DE FOLOSIRE:
Aplicați zilnic AM / PM 1-2 picături sau după cum este necesar, apoi masați ușor pe pielea intimă, inclusiv pe labiile interioare și exterioare sau oriunde crește firul de păr.
Ideal pentru utilizare după baie sau duș.
Așteptați cel puțin 5-10 minute pentru a aplica după epilarea cu ceară, zahăr sau laser.
Se recomandă un patch-test înainte de utilizare.
Destinat utilizării ca îngrijire vulvară (pielea care înconjoară vaginul.)
Numai pentru uz extern.
Sigur pentru utilizare în timpul sarcinii.

Ne place acest produs, deoarece este liniștitor, hidratant și miroase uimitor.
Ne place să ȋl folosim ȋn mod regulat și pe “linia de bikini”, deoarece zona este deosebit de uscată și predispusă la creșterea firelor de păr pe sub piele.
Vă recomandăm să aplicați uleiul imediat ce ieșiți din duș pentru a păstra echilibrul sănătos al pielii.
Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă mai degrabă o utilizare zinică decât tratarea simptomelor.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Citrus Sinensis (Orange) Oil, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Tocopherol, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil*, Calophyllum, Inophyllum (Tamanu) Oil*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil*
*CERTIFIED ORGANIC

Therese Clark, cofondator al Glowbiotics, a lansat o nouă linie pentru zona intimă, o linie de produse lipsită de parabeni, ftalați, siliconi, coloranți artificiali și parfumuri sintetice.
După ce a fost diagnosticată cu hipotiroidism la vârsta de douăzeci de ani, Therese a fondat Lady Suite.
Pielea îi era uscată din cap până în picioare, chiar și “acolo jos”.
Părul încarnat, roșeața și iritația erau aproape insuportabile din cauza uscăciunii.
Când a căutat soluții sănătoase și eficiente, nu i-a plăcut ceea ce a găsit.
De la substanțe chestionabile la parfumuri puternice, nici un produs nu părea să se preocupe de zona intimă.
Therese a descoperit imediat nu numai că soluțiile intime erau greu de găsit, dar și că instrucțiunile bine gândite și utile despre acest subiect erau aproape inexistente.
Prin Lady Suite, ea aspiră să împuternicească femeile să aibă grijă de pielea vulvară, să practice zilnic bunăstarea intimă și să înlocuiască conștiința de sine cu încrederea de sine.
Când vine vorba de zona intimă, „natural” nu implică întotdeauna „neiritant”.
De aceea, Lady Suite utilizează uleiuri esențiale numai în cantități mici pentru a vă asigura că obțineți echilibru și avantaje, mai degrabă decât sensibilitate.
Parabenii, ftalații, OMG-urile, petrolul, siliconii, sulfații, agenții cancerigeni, soia, coloranții și parfumurile artificiale sunt, de asemenea eliminate din discuție.
Produsele lor au fost aprobate de dermatologi, fiind fără gluten, vegane și testate pentru femei.
Pentru a-și crea produsele, Lady Suite colaborează cu specialiști inovatori în domeniul sănătății femeilor și biochimiști, precum și cu creatoarea companiei, Therese (care are experiență în industria îngrijirii pielii de peste 20 de ani).
Aceștia utilizează doar substanțe care au fost verificate de laboratorul lor, care este un pionier în tehnologia naturală clean și este certificat NSF, EcoCert și USDA Organic.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot