Glow Refiner
Lady Suite

Glow Refiner

Fără factori iritanți sau retinoli duri, această formulă strălucitoare este alegerea nostră pentru fire încarnate persistente și piele cu textură aspră.
Este un exfoliant chimic multi-activ care combină acizii blânzi din natură (cum ar fi scoarța de salcie și acidul lactic) pentru a exfolia celulele moarte ale pielii oferind o piele curată. 

185 lei
cu TVA
Cantitate

Fără factori iritanți sau retinoli duri, această formulă strălucitoare este alegerea nostră pentru fire încarnate persistente și piele cu textură aspră.
Este un exfoliant chimic multi-activ care combină acizii blânzi din natură (cum ar fi scoarța de salcie și acidul lactic) pentru a exfolia celulele moarte ale pielii oferind o piele curată.
În același timp, intră mai adânc în foliculii de păr pentru a elimina germenii și uleiul, factori ce determină debutul acneii.
De asemenea, ajută la refacerea hidratației, scăderea iritației și eliminarea petelor întunecate.

PENTRU: toate tipurile de piele

PREOCUPARE: firele de păr încarnate, pete și pori mari, hiperpigmentare postinflamatorie (PIH), piele aspră

MOD DE FOLOSIRE:

Pentru fire încarnate și răni post-epilare ocazionale:

aplicați de 2-3 ori pe săptămână dimineața sau seara.

Pentrufire  încarnate și răni post-epilare cronice:
Aplicați de 1-2 ori pe zi timp de 5-7 zile până când rănile devin scăzute, apoi aplicați de 2-3 ori pe săptămână pentru a preveni uscăciunea.
Aplicați pe tamponul de bumbac, apoi pe pielea intimă.
Nu clătiți.
Aplicați la 5-10 minute după epilare.
Pentru rezultate optime, aplicați ulterior Rejuvenating Botanical Oil.

TIP:
De asemenea, poate ajuta la prevenirea petelor din jurul gurii și bărbie de la „maskne”(purtarea măștii) sau erupții hormonale.

Testat dermatologic.
Destinat utilizării ca îngrijire vulvară (pielea care înconjoară vaginul.)
Numai pentru uz extern.
Sigur pentru utilizare în timpul sarcinii.
Vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea îngrijirii intime a pielii dacă nu sunteți sigur.
Dacă apare orice disconfort, opriți utilizarea și contactați imediat medicul dumneavoastră.
Nu aplicați ulei pe nici o zonă infectată în prezent sau tăieturi deschise din cauza epilării.

Ne place să folosim Glow Refiner pe zone intime, dar și pe picioare, brațe, axile sau oriunde altundeva, după epilat, pentru a preveni firele de păr încarnate.
De asemenea, și când pielea feței noastre se simte congestionată, îl putem folosi ca toner.
Glow Refiner ne poate ajuta la prevenirea petelor din jurul gurii și bărbie de la utilizarea măștilor „maskne” sau erupții hormonale.
Chiar dacă este un produs Lady Suite, nu ezitați să îl împărtiți cu iubitul, ca rutină post-bărbierit.

Aqua/Water/Eau,*Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, Lactic Acid, Niacinamide, Panthenol, Sodium Carboxymethyl Beta- Glucan, Caffeine, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Saccharide Isomerate, Cocoyl Argininamide, Phytic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate.

*CERTIFIED ORGANIC

Therese Clark, cofondator al Glowbiotics, a lansat o nouă linie pentru zona intimă, o linie de produse lipsită de parabeni, ftalați, siliconi, coloranți artificiali și parfumuri sintetice.
După ce a fost diagnosticată cu hipotiroidism la vârsta de douăzeci de ani, Therese a fondat Lady Suite.
Pielea îi era uscată din cap până în picioare, chiar și “acolo jos”.
Părul încarnat, roșeața și iritația erau aproape insuportabile din cauza uscăciunii.
Când a căutat soluții sănătoase și eficiente, nu i-a plăcut ceea ce a găsit.
De la substanțe chestionabile la parfumuri puternice, nici un produs nu părea să se preocupe de zona intimă.
Therese a descoperit imediat nu numai că soluțiile intime erau greu de găsit, dar și că instrucțiunile bine gândite și utile despre acest subiect erau aproape inexistente.
Prin Lady Suite, ea aspiră să împuternicească femeile să aibă grijă de pielea vulvară, să practice zilnic bunăstarea intimă și să înlocuiască conștiința de sine cu încrederea de sine.
Când vine vorba de zona intimă, „natural” nu implică întotdeauna „neiritant”.
De aceea, Lady Suite utilizează uleiuri esențiale numai în cantități mici pentru a vă asigura că obțineți echilibru și avantaje, mai degrabă decât sensibilitate.
Parabenii, ftalații, OMG-urile, petrolul, siliconii, sulfații, agenții cancerigeni, soia, coloranții și parfumurile artificiale sunt, de asemenea eliminate din discuție.
Produsele lor au fost aprobate de dermatologi, fiind fără gluten, vegane și testate pentru femei.
Pentru a-și crea produsele, Lady Suite colaborează cu specialiști inovatori în domeniul sănătății femeilor și biochimiști, precum și cu creatoarea companiei, Therese (care are experiență în industria îngrijirii pielii de peste 20 de ani).
Aceștia utilizează doar substanțe care au fost verificate de laboratorul lor, care este un pionier în tehnologia naturală clean și este certificat NSF, EcoCert și USDA Organic.

Comentarii (0)