Daily Acid Toner
Josh Rosebrook

Daily Acid Toner

Daily Acid Toner este o loțiune de tonifiere a pielii, cu beneficii multiple, exfoliante, care luminează și îmbunătățește vizibil pielea îmbătrânită și deteriorată, ajutând în același timp la reducerea iritației și îmbunătățirea texturii pielii.

Produse noi
158 lei
cu TVA
Cantitate

Câștigătorul premiului NewBeauty 2021 "Cel mai bun toner exfoliant"

Daily Acid Toner este o loțiune de tonifiere a pielii, cu beneficii multiple, exfoliante, care luminează și îmbunătățește vizibil pielea îmbătrânită și deteriorată, ajutând în același timp la reducerea iritației și îmbunătățirea texturii pielii.
Acest toner hrănitor înmoaie și strânge pielea, crescând în același timp nivelul de hidratare.
Perfect pentru toate tipurile de piele, Daily Acid Toner este o adevărată inovație în folosirea eficientă a acidului.

Cu un amestec unic de acizi piruvici, malici, citrici și glicolici care funcționează la diferite adâncimi, profilul acidului poate fi utilizat pentru a trata o varietate de tipuri și tulburări de piele.
Este palpitant să poți oferi acest lichid de tonifiere cu acizi dinamici, care oferă rezultate și atrage o gamă largă de consumatori, de la cei cu piele sensibilă la cei care preferă formule puternice de acid.

PENTRU: Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv acnee și sensibilitate.
Sigur pentru sarcină și alăptare. Sigur și eficient utilizat împreună cu retinoizi / tretinoin / retinol.

MOD DE FOLOSIRE:
După curățare cu Complete Moisture Cleanse, aplicați o cantitate mică pe o cotonetă și răspândiți uniform și ușor pe față.
Aplicați ulterior Hydrating Accelerator, Hydration Boost Concentrate, Active Infusion Serum și finalizați procesul cu Vital Balm Cream.

*Aloe Vera Leaf Juice, *Glycerin, Water, Montmorillonite (Clay), Hibiscus Flower Acid, Sea Kelp Extract, Irish Moss Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Vitamin B5, L-Proline, Hydroxyproline, Galactoarabinan, *Green Tea Leaf, *Turmeric Root, *Calendula Flower, *Chamomile Flowers, *White Peony Tea, Glycolic Acid, *Echinacea, *Elderberry, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

*CERTIFIED ORGANIC, No Animal Testing, Made in the USA

Toate produsele Josh Rosebrook sunt conștiincios formulate și create, folosind numai materii prime de înaltă calitate.
Brandul lucrează îndeaproape cu furnizorii săi, pentru a asigura maximul de potențial și prospețime al ingredientelor, în timp ce rămâne dedicat practicilor etice, sustenabile și a comerțului echitabil.
Nu sunt folosite ingrediente dăunătoare, iar produsele nu se testează pe animale.
Toate produsele sunt vegane, exceptând Complete Moisture Cleanse, Active Enzyme Exfoliator și Vital Balm Cream, care conțin miere organică colectată etic, cu sursă certificată.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot