Active Infusion Oil
Josh Rosebrook

Active Infusion Oil

O nouă generație de eficacitate a Vitaminei A.
Josh Rosebrook's Retinoid fără BHT (Butylated hydroxytoluene) este un ester al acidului retinoic, cu conversie simplă, care necesită o singură conversie față de cele două cerute de retinol pentru a fi utilizate de piele și pentru a produce beneficiile bine studiate pe care s-a dovedit că le oferă retinoizii.

Produse noi
409 lei
cu TVA
Cantitate

O nouă generație de eficacitate a Vitaminei A.
Josh Rosebrook's Retinoid fără BHT(Butylated hydroxytoluene)  este un ester al acidului retinoic, cu conversie simplă, care necesită o singură conversie față de cele două cerute de retinol pentru a fi utilizate de piele și pentru a produce beneficiile bine studiate pe care s-a dovedit că le oferă retinoizii.

Acest ulei facial retinoid regenerant este îmbunătățit cu o concentrație terapeutică de iluminare a pielii, stabilizată de vitamina C, care mărește potența și beneficiile retinoidului.
Textura și tonul îmbunătățite, reducerea liniei fine și suplețea pielii sunt beneficii pe care acest retinoid le oferă.
Acest amestec de uleiuri vegetale, bogat în acizi grași, micronutrienți, absoarbe rapid și amortizează livrarea activelor în piele, în timp ce extractele bogate în antioxidanți, din plante și ciuperci, oferă fitonutrienți concentrați pentru a sprijini, regenera și proteja structura și luminozitatea pielii.
Fără parfum și fără EO (uleiuri esențiale), dar are un parfum datorat extractelor naturale și ingredientelor brute.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibila si piele cu imperfecțiuni (acnee)
PREOCUPARE: anti-îmbâtranire, acnee, hiperpigmentare, riduri

MOD DE FOLOSIRE:

Recomandat pentru utilizare seara.
Mai întâi curățați, tonifiați și hidratați.
Aplicați 1 pompă de ulei de infuzie activă folosind mișcări circulare.
Utilizați la final Vital Balm Cream.
Dacă nu sunteți la început în utilizarea retinoizilor, aplicați în fiecare a treia zi pentru prima săptămână.
Pentru a doua săptămână, utilizați-o în fiecare zi, apoi continuați cu utilizarea zilnică.
Retinoizii pot crește sensibilitatea pielii la soare și posibilitatea arsurilor solare.
Folosiți protecție solară, purtați îmbrăcăminte de protecție și limitați expunerea la soare în timpul utilizării acestui produs.

*Jojoba Seed Oil, *Sunflower Seed Oil, *Rosehip Seed Oil*, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C ester), *Hemp Seed Oil, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate (Retinoid), *Tocopherol (Vitamin E), *Sea Buckthorn Fruit Oil, *Calendula, *Green Tea, *Goji Berries, *Chaga Mushroom, *Marula Seed Oil, *Ashwagandha, *Dandelion, *Turmeric, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin. *CERTIFIED ORGANIC, §NON GMO PLANT SOURCED,No Animal Testing, Made in the USA

Toate produsele Josh Rosebrook sunt conștiincios formulate și create, folosind numai materii prime de înaltă calitate.
Brandul lucrează îndeaproape cu furnizorii săi, pentru a asigura maximul de potențial și prospețime al ingredientelor, în timp ce rămâne dedicat practicilor etice, sustenabile și a comerțului echitabil.
Nu sunt folosite ingrediente dăunătoare, iar produsele nu se testează pe animale.
Toate produsele sunt vegane, exceptând Complete Moisture Cleanse, Active Enzyme Exfoliator și Vital Balm Cream, care conțin miere organică colectată etic, cu sursă certificată.

Comentarii (0)