Refresh Dry Shampoo
Innersense

Refresh Dry Shampoo

Refresh Dry Shampoo este salvatorul perfect pentru rădăcinile grase, absorbind uleiul in exces într-o clipă lăsând în urmă volum, textură și strălucire.

123 lei
cu TVA
Cantitate

Refresh Dry Shampoo este salvatorul perfect pentru rădăcinile grase, absorbind uleiul in exces într-o clipă lăsând în urmă volum, textură și strălucire. Folosește proprietățile anti-ulei ale hamamelisului și ale amidonului de tapioca, care nu numai că dezlipesc grăsimea, ci adaugă și volum părului plat și pregătesc scalpul - nu este nevoie de talc.
Această rețetă inteligentă este împodobită cu pullulan, un polimer pe bază de zahăr, care oferă strălucire translucidă și aderență ușoară, spre deosebire de multe șampoane uscate care fac șuvițele mate și rigide.
Acest făcător de minuni, la fel ca toate produsele Innersense, se concentrează nu doar pe satisfacerea de moment a părului, ci și pe bunăstarea generală;
Aromat cu portocală amară, emană un parfum frumos care este folosit în mod tradițional pentru a spori plăcerea și relaxarea.

PENTRU: pentru toate tipurile de păr
PREOCUPARE: par îngrășat, lipsa volumului

MOD DE FOLOSIRE:
Separarea este naturală, agitați bine înainte de utilizare.
Respirați adânc și deveniți centrat.
Adăugați 1-2 pompe în palme.
Emulsionați ușor cu vârfurile degetelor.
Masați în rădăcini, linia părului și ceafa.
Folosiți uscătorul sau uscați la temperatura mediului.

Este unul dintre cele mai bune șampoane uscate pe care le-am folosit, deoarece ține rădăcinile uscate o zi întreagă, este ușor de utilizat și nu vă lasă părul tern sau prăfuit.
Se comportă ca un gel umed, care se usucă ușor și vă lasă rădăcinile super curate în timp ce creează volum.

Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Tapioca Starch, Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Ingredients Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Tapioca Starch, Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Zea Maize (Corn) Starch, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Galactoarabinan, Pullulan, Glycerin, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyltrimonium Honey, Sorbic Acid, Panthenol (Vitamin B-5), Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Quinoa, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Honey Extract*, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Linalool Ϯ, LimoneneϮ.

*Certified Organic
ϮA natural component of essential oils
Note: Zea Mays Starch is Certified non-GMO

Innersense Organic Beauty este inovația lui Greg și Joanne Starkman, doi profesioniști experimentați care creează produse uimitoare, conduși de pasiunea lor comună pentru sănătate, frumusețe, păr și protejarea mediului.
În 2005, Greg și Joanne și-au ascultat glasul interior și și-au dat seama că există o mare nevoie de produse profesionale de îngrijire a părului care sunt non-toxice, curate și organice, având ca rezultat o linie premiată de produse de îngrijire personală sigure, durabile și fără testare pe animale.

Experiența de peste zece ani a Joannei ca stilist, combinată cu expertiza lui Greg și cunoștințele sale de chimie au dat naștere la formule care hidratează, hrănesc și revitalizează toate tipurile de păr, făcând Innersense Organic Beauty un lider mondial în mișcarea de frumusețe curată și vândut la nivel global online, în saloane și în magazine de clean beauty.

Promisiunea lor este să continue să depășească așteptările și să creeze produse folosind chimia organică, pentru a îmbunătăți standardele privind formulele curate care oferă performanțe profesionale și, în același timp, au grijă de sănătatea noastră și de planeta noastră.
Produsele Innersense sunt curate, sigure, non-toxice și durabile, folosind PCR (reciclare post-consum) și HDPE (polietilenă de înaltă densitate) pentru ambalarea lor.
În 2020, au anunțat că vor curăța echivalentul ultimilor 5 ani din producția lor de plastic cu ajutorul Plastic Bank.
Innersense Organic Beauty sprijină curățarea deșeurilor oceanice și a comunităților de colectoare de coastă, oferind clienților lor o implicare directă în furnizarea de beneficii dincolo de îngrijirea părului.

Comentarii (0)