Squalane Oil
INDIE LEE

Squalane Oil

Acest ulei pur, care hidratează în profunzime, vă va hrăni pielea și o va face să se simtă moale și mătăsoasă.

Produse noi
148 lei
cu TVA
Cantitate

Acest ulei pur, care hidratează în profunzime, vă va hrăni pielea și o va face să se simtă moale și mătăsoasă.
Potrivit pentru toate tipurile de piele, uleiul Squalane 100% pur, care este obținut exclusiv din ulei de măsline, este absorbit rapid și lasă pielea netedă, hrănită și, cel mai important, niciodată grasă.
Pe lângă capacitatea sa de a crește retenția de hidratare, uleiul de squalane este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a minimiza apariția liniilor fine și a ridurilor.
Atât textura, cât și tonusul pielii dumneavoastră se vor îmbunătăți ca urmare a acestui tratament.
Este formulat fără uleiuri esențiale.

30ml

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv cea grasă

Aplicați pe pielea proaspăt curățată, dimineața și seara.
Amestecați cu fondul de ten preferat pentru o luminozitate intensă.

Uleiul de squalane este aproape identic cu uleiurile produse în mod natural de propria noastră piele, ceea ce îl face, printre altele, perfect pentru întărirea și repararea barierei cutanate.
Acesta este un ulei perfect pentru cei care nu tolerează uleiurile de față, deoarece este ultra-subțire, lejer și nu are o textura grasă, culoare sau miros.
Chiar dacă este incredibil de eficient pe pielea uscată, poate ajuta și la reglarea producției de sebum, ceea ce îl face un ulei excelent și pentru cei care au pielea mixtă.
Nu ezitați să folosiți acest ulei de față ca atare, peste celelalte produse de îngrijire a pielii sau amestecat cu crema de față preferată sau chiar cu fondul de ten.

Ulei de Squalane (derivat din măsline).

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)