Soothing Cleanser
INDIE LEE

Soothing Cleanser

Îndepărtați delicat machiajul și impuritățile cu acest produs de curățare hidratant formulat cu "regina tuturor uleiurilor", Rose Damascena, și mușețel roman, ambele recunoscute pentru proprietățile lor hidratante și calmante.

Produse noi
148 lei
cu TVA
Cantitate

Îndepărtați delicat machiajul și impuritățile cu acest produs de curățare hidratant formulat cu "regina tuturor uleiurilor", Rose Damascena, și mușețel roman, ambele recunoscute pentru proprietățile lor hidratante și calmante.
Uleiul din miez de ovăz, bogat în antioxidanți, hrănește și netezește pielea uscată și sensibilă.
Glicerina menține pielea hidratată, în timp ce Gluconolactona cu acid polihidroxilat (PHA) exfoliază delicat și netezește textura pielii.
Acest produs de curățare este potrivit pentru toate tipurile de piele, dar este deosebit de benefic pentru persoanele cu piele sensibilă, lăsând-o catifelată, cu o textură și un tonus mai fin.

125ml

PENTRU: toate tipurile de piele Masează cu un sfert de doză pe pielea umedă și clătește bine pentru a obține o față proaspătă.

Folosiți dimineața și seara pentru cele mai bune rezultate și urmați cu restul ritualului dumneavoastră.

Un produs de curățare pe bază de cremă pe care îl folosim cu plăcere în rutina noastră de dimineață.
Dintre produsele de curățare de la Indie Lee, acesta este cu siguranță cel mai delicat.
În comparație cu celelalte produse, el produce doar o spumă ușoară și cremoasă.
Pentru cei cărora le place să poarte o față complet machiată, acest demachiant este ideal pentru a fi folosit după un demachiant cu ulei sau o apă micelară.
Contrar indicațiilor, am folosit acest produs pe o piele uscată, nu umedă și s-a simțit perfect.
După clătire, urmați cu tonicul CoQ-10 de la același brand.

Apă (Aqua), Cocoamfodiacetat disodic, Propandiol, Ulei de Avena Sativa Kernel, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Glicerină, Gumă Xantan, Acid citric, Gluconolactone, Carrageenan, Ulei de semințe de Rosa Rubiginosa (Sweet Briar Rose), Benzoat de sodiu, Ulei de flori de Anthemis Nobilis, Ulei de flori de Rosa Damascena (Damask Rose), Citronellol, Geraniol

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)