Purifying Face Wash
INDIE LEE

Purifying Face Wash

Pielea ta are nevoie de o detoxifiere?
Această spumă de curățare bogată în antioxidanți îndepărtează machiajul și impuritățile.

Produse noi
148 lei
cu TVA
Cantitate

Pielea ta are nevoie de o detoxifiere?
Această spumă de curățare bogată în antioxidanți îndepărtează machiajul și impuritățile.
Extractele de prună Java, portocală și lavandă hidratează pielea în timp ce dizolvă excesul de sebum.
Cuișoarele, brusturele și mandarina ajută la curățarea și iluminarea feței.
Trandafirul Damascena și iasomia mențin pielea netedă și suplă.
Chiar dacă acesta este un produs de curățare care purifică, nu vă va lăsa pielea uscată sau tensionată.
Formula este lipsită de uleiuri esențiale.

125ml

PENTRU: toate tipurile de ten, inclusiv tenul predispus la imperfecțiuni

Aplicați pe pielea umedă, masați și clătiți.

Indiferent dacă pielea ta este sau nu de tip gras, produsele de curățare nu ar trebui să aibă lase senzația de uscăciune pe piele după ce le folosești. Acest Purifying Cleanser este conceput pentru a dizolva machiajul și depunerile într-un singur pas, fără a vă exfolia pielea.
Aveți nevoie doar de o cantitate mică pentru a crea o spumă generoasă pentru detoxifierea tenului dumneavoastră.

Apă (Aqua/Eau), Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Coco Glucoside, Sucrose Cocoate, Glicerină, Extract de pulpă de Spondias Mombin, Extract de pulpă de Mangifera Indica (Mango), Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Fruit Extract, Rose Damascena Flower Extract, Vanilla Plantifolia Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Limon (lămâie) Extract de coajă de lămâie, Eugenia Caryophyllus (cuișoare) Extract de flori, Lavendula Angustifloia (lavandă) Extract de flori/frunze/ tulpini, Jasminum Officinale (iasomie) Extract de flori, Musa Sapientum (banane) Extract de pulpă de banane, Citrus Reticulata (Tangerine) Extract de fructe, Arctium Lappa Root Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propanediol, Pentylene Glycol (Natural), Phenethyl Alcohol (Natural)

98% origine naturală din totalul ingredientelor

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)