Discovery Kit
INDIE LEE

Indie Lee Discovery Kit

Kitul de inițiere este perfect pentru persoanele pasionate de îngrijirea pielii, deoarece conține unele dintre cele mai apreciate produse Indie Lee:
The Brightening Cleanser, CoQ-10 Toner și faimosul Squalane Oil.

Produse noi
129 lei
cu TVA
Cantitate

Kitul de inițiere este perfect pentru persoanele pasionate de îngrijirea pielii, deoarece conține unele dintre cele mai apreciate produse Indie Lee:
The Brightening Cleanser, CoQ-10 Toner și faimosul Squalane Oil.
Acest set de călătorie include un ritual complet de curățare a pielii, de la demachiere la hidratare.
Ideal pentru debutanții Indie Lee sau pentru veteranii care călătoresc cu avionul.

Kitul Discovery conține:
30ml The Brightening Cleanser
30ml CoQ-10 Toner
10ml Squalane Oil .

PENTRU: toate tipurile de piele

Brightening Cleanser: Aplicați pe pielea umedă, masați și clătiți. Pentru o mască exfoliantă, lăsați să acționeze timp de cinci minute înainte de clătire.

Tonic CoQ-10: Pulverizați pe un tampon de bumbac și aplicați pe față și gât, dimineața și seara, după curățare.
De asemenea, se poate pulveriza direct pe piele, evitând zona ochilor. Funcționează foarte bine ca o reîmprospătare a pielii după exerciții fizice sau călătorii. Numai pentru uz extern.

Squalane Oil: Se aplică pe pielea proaspăt curățată, dimineața și seara. Se amestecă cu fondul de ten preferat pentru o strălucire proaspătă.

Ce modalitate mai bună de a descoperi cele mai bine vândute produse de Indie Lee?
Acest kit este o invitație la descoperirea produselor care au lansat 1000 de "nave".
Mai mult decât atât, au dimensiunea perfectă pentru călătorii și, cu o utilizare zilnică, pot dura până la două săptămâni.
Kitul Discovery este ideal și ca un cadou pentru cei dragi, deoarece produsele din interior sunt destul de universale și compatibile cu toate tipurile de piele.

Tonic COQ10: Apă (Aqua/Eau), Aloe Barbadensis, Ubiquinona (Coenzima Q10), Acid hialuronic, Anthemis Nobilis (Mușețel), Salvia Officinalis (Salvie), Extract de frunze de Carica Papaya, Extract de Cucums Sativus (Castravete), Ulei de flori de Citrus Aurantium, Propanediol, Etilhexilglicerină, Sorbat de potasiu.

Brightening Cleanser: Apă (Aqua/Eau), Decyl Glucoside (uleiuri vegetale și zahăr), Disodium Coco-Glucoside Citrate, Coco Glucoside (ulei de nucă de cocos și floarea-soarelui), Glyceryl Oleate, Proteină de grâu hidrolizată, Xanthan Gum, Fragaria Chiloensis (căpșuni) Seed Oil, Lycopene (roșii), Propanediol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate.

Squalane Oil: Ulei de Squalane (derivat din măsline)

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)