Daily Skin Nutrition
INDIE LEE

Daily Skin Nutrition

Acest amestec de Squalane derivat din trestie de zahăr, uleiuri din semințe de trandafir, măsline și avocado îngrijește și hidratează pielea.

Produse noi
346 lei
cu TVA
Cantitate

Acest amestec de Squalane derivat din trestie de zahăr, uleiuri din semințe de trandafir, măsline și avocado îngrijește și hidratează pielea.
Această cremă hidratantă are toți nutrienții de care pielea dumneavoastră are nevoie pentru a fi sănătoasă.
Uleiul Squalane este un hidratant puternic care vă va ajuta pielea să rețină nivelul de umiditate și va reduce aspectul ridurilor fine.
Uleiul din semințe de trandafir este un antioxidant puternic care conține vitaminele A, C și E, care va echilibra textura și tonusul pielii, va minimiza hiperpigmentarea și va ilumina tenul.
Această formulă conține, de asemenea, adaos de vitamina E și extract de frunze de rozmarin, cunoscute pentru efectele lor balsamice și antioxidante, precum și acid hialuronic, care va lăsa pielea cu un aspect fermecător și plin de vitalitate.

50ml

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, cu aspect neuniform și uscată;

Aplicați pe pielea proaspăt curățată, dimineața și seara.
Se poate folosi singură sau se poate aplica peste serul preferat pentru o protecție sporită împotriva mediului.

Salutați pielea moale ca de bebeluș!
Daily Skin Nutrition se absoarbe cu ușurință, lăsând pielea hidratată și plină de nutrienți și vitamine.
La fel ca și Active Oil-Free Moisturizer, nu înfundă porii și este excelentă pentru pielea sensibilă, deshidratată și predispusă la imperfecțiuni.
Dacă alegerea ta pentru vară este Active Oil-Free, aceasta poate fi perfectă ca hidratant de iarnă, deoarece este un pic mai bogată decât aceasta din urmă.
Sau, dacă pielea ta este predispusă la acnee, dar se află în spectrul de piele mai uscată, The Daily Skin Nutrition va fi de ajuns.

Apă (Aqua/Eau), Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Propanediol, Cetearyl Olivate, Cocos Nucifera (Cocos Nucifera) Oil, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Olive Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Olea Europea (Olive) Oil Unsaponifiables, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Carrageenan, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Xanthan Gum

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)