Daily Infusion Serum
INDIE LEE

Daily Infusion Serum

Indie Lee Daily Vitamin Infusion este un ulei de față de zi cu zi bogat în ceramide, care calmează și luminează pielea.

Produse noi
282 lei
cu TVA
Cantitate

Indie Lee Daily Vitamin Infusion este un ulei de față de zi cu zi bogat în ceramide, care calmează și luminează pielea.
Acest amestec de Squalane derivat din trestie de zahăr, uleiuri din semințe de trandafir, de măsline și de avocado vă va întineri pielea, oferindu-i toate substanțele nutritive de care are nevoie.
În plus, beneficiile antioxidante sunt asigurate de vitamina E și extract de frunze de rozmarin, în timp ce acidul hialuronic și vitamina C lasă pielea cu un aspect plin de vitalitate, luminos și uniformizat.
Uleiul de Squalane este cunoscut pentru că stimulează conservarea hidratării și ajută la diminuarea aspectului liniilor fine, în timp ce uleiul din semințe de trandafir oferă beneficii antioxidante din partea vitaminelor A, C și E.

30ml

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, cu aspect neuniform și uscată

Aplicați pe pielea proaspăt curățată, dimineața și seara.
Se poate folosi singură sau se poate aplica peste serul preferat pentru o protecție sporită împotriva mediului.

Bogat în ceramide și tot felul de vitamine antioxidante, acest ulei/serum este uimitor pentru rozacee și pielea sensibilă.
Ceramidele vor asigura o barieră de mediu pentru pielea ta, prevenind pierderea de umiditate.
Deoarece este un ulei ușor, acesta se absoarbe rapid în piele și o lasă netedă și hidratată, niciodată grasă.
Poate ajuta în cazul pielii uscate și descuamate.
Nu vă fie teamă să îl folosiți ca produs S.O.S. pe orice zonă uscată.

Apă (Aqua/Eau), Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Propanediol, Cetearyl Olivate, Cocos Nucifera (Cocos Nucifera) Oil, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Olive Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Olea Europea (Olive) Oil Unsaponifiables, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Carrageenan, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Xanthan Gum

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)