CoQ10 Toner
INDIE LEE

CoQ10 Toner

Acest spray tonic hidratant echilibrează și împrospătează pielea.

Produse noi
148 lei
cu TVA
Cantitate

Acest spray tonic hidratant echilibrează și împrospătează pielea.
Fără alcool și uleiuri esențiale, acest tonic este formulat cu CoQ-10, mușețel și castravete, care vă vor hrăni și împrospăta pielea, oferindu-i în același timp beneficii antioxidante puternice.
Aloe, Papaya și Salvia se reunesc pentru a vă netezi și purifica tenul.
Combinat cu acid hialuronic care asigură o hidratare continuă, legând de până la 1.000 de ori greutatea sa în apă, acest spray pentru piele care nu usucă tonifică și îngrijește pielea expusă la agresiunile mediului.

125ml

PENTRU: toate tipurile de piele

Pulverizați pe un tampon de bumbac și aplicați pe față și gât, dimineața și seara, după curățare.
De asemenea, se poate pulveriza direct pe piele, evitând zona ochilor.
Funcționează foarte bine ca o reîmprospătare a pielii după exerciții fizice sau călătorii.

Acest toner este un salvator al pielii.
Cunoscut drept "Sfântul Graal" al tonicelor, acesta calmează și îngrijește toate tipurile de piele.
De asemenea, funcționează ca prin minune pentru pielea cu tendință acneică, având în același timp proprietăți anti-îmbătrânire.
Acesta poate fi cu succes produsul Indie Lee, așa că fiți atenți, poate provoca dependență.
Acest toner poate fi folosit și pe picioare, după epilare sau ras, pentru a calma cheratoza pilară și pentru a preveni iritațiile.

Apă (Aqua/Eau), Aloe Barbadensis, Ubiquinonă (Coenzima Q10), Acid hialuronic, Anthemis Nobilis (Mușețel roman), Extract de frunze de Salvia Officinalis (Salvie), Extract de frunze de Carica Papaya, Extract de frunze de Cucums Sativus (Castravete), Extract de flori de Citrus Aurantium, Propandiol, Etilhexilglicerină, Sorbat de potasiu.

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)