Brightening Cleanser
INDIE LEE

Brightening Cleanser

Acest produs "best-seller" de curățare este bogat în antioxidanți, demachiant și mască într-un singur preparat vă va ilumina instantaneu tenul.

Produse noi
148 lei
cu TVA
Cantitate

Acest produs "best-seller" de curățare este bogat în antioxidanți, demachiant și mască într-un singur preparat vă va ilumina instantaneu tenul.
Pe cât de delicat este cu pielea dumneavoastră, acest produs de curățare este o forță puternică în momentul în care doriți să vă demachiați.
Uleiul din semințe de căpșuni, proteina de grâu hidrolizată și extractele de tomate oferă beneficii antioxidante, o exfoliere ușoară, oferindu-vă o piele cu aspect mai ferm, care se simte hidratată, hrănită și strălucitoare.
Uleiurile de floarea-soarelui și de nucă de cocos elimină machiajul, fără să îl descompună.
Bogat în vitaminele A, C și K, licopenul acționează ca un exfoliant ușor care vă luminează pielea, făcându-o strălucitoare.
În plus, acest produs de curățare are o aromă de căpșuni delicioasă, complet naturală, care vă va încânta simțurile.
Uleiurile esențiale nu sunt folosite în compoziția sa.

125ml

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă și predispusă la acnee.

Aplicați pe pielea umedă, masați și clătiți.
Pentru o mască exfoliantă, lăsați-o să acționeze timp de cinci minute înainte de a clăti

Vă este teamă că demachiantul dvs. ar putea să vă lase pielea ca în deșertul Sahara?
Descoperiți unul dintre cele mai bine vândute produse Indie Lee, care cu siguranță va fi pe lista de cumpărare în repetate rânduri.
Atât de delicat , acest produs de curățare va îndepărta toate impuritățile și machiajul, lăsându-vă tenul fin și luminos.
În plus, parfumul său delicios să vă înveselească ziua.
Atunci când este lăsat pe suprafața pielii timp de 5-10 minute, efectul său se dublează în calitate de mască de exfoliere enzimatică.
Și partea cea mai bună este că este o formulă complet naturală, îmbogățită cu nutrienți și antioxidanți.

Apă (Aqua/Eau), Decyl Glucoside (uleiuri vegetale și zahăr), Disodium Coco-Glucoside Citrate, Coco Glucoside (ulei de nucă de cocos și floarea-soarelui), Glyceryl Oleate, Proteină de grâu hidrolizată, Xanthan Gum, Fragaria Chiloensis (căpșuni) Seed Oil, Licopen (roșii), Propanediol, Ethylhexylglycerin, Sorbat de potasiu.

După ce in 2008 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care ii punea viața în pericol mai mulți specialiști medicali i-au spus lui lndie Lee ca mai are sase luni de trait.
Medicii au presupus ca că tumora a fost cauzată de ceva din mediul înconjurător, ceva la fel de simplu ca ceea ce punea pe piele.
Acest moment din viata ei a fost trezirea ei! Pe 22 aprilie 2009, dupa ce a trecut acest pericol, Indie Lee si-a definit viitorul dintr-o nouă perspectivă și printr-un nou scop.
Din acel moment, misiunea Indie Lee a fost sa construiasca o linie de îngrijire a pielii cu produse cosmetice de înaltă calitate, care pe langa „a fi la moda” sa fie de asemenea, eco-friendly și fără toxine.
Indie Lee a spus rapid ”la revedere” carierei sale și a vândut toate bijuteriile pentru a finanța noua ei companie, Indie Lee & Co.
Expertiza sa în finanțe și contabilitate i-a oferit o perspectivă unică asupra a ceea ce a fost nevoie pentru a construi o companie de la zero.

Indie Lee adună acum cele mai bune ingrediente naturale din lume și le combină cu cele mai noi tehnologii de îngrijire personală disponibile. Produsele Indie Lee își au rădăcinile în natură, susținute de știință și motivate de viață.
De la achiziționarea și prelucrarea ingredientelor până la eliminarea deseurilor, Indie Lee & Co ia decizii etice pentru companie si pentru consumatori și mediul inconjurator.
Indie Lee & Co este preocupata continuu pentru a reduce efectul ambalajelor asupra mediului inconjurator si ia măsuri pentru reciclarea si valorificarea acestora.

Indie Lee & Co
nu foloseste cruzimea, ingredientele folosite fiind derivate în mod natural și organic „Încă de la început, lipsa de cruzime a fost un nucleu al companiei noastre”, a explicat Indie Lee.
Indie Lee este una dintre puținele afaceri cu produse de înfrumusețare care inca de la debut a fost complet dedicată ideii că nu foloseste cruzimea. Peste 5.500 de firme s-au alăturat efortului de a pune capăt experimentelor pe animale de atunci.

Indie Lee & Co este certificata COSMOS, ceea ce înseamnă că promovează utilizarea produselor din agricultura ecologică și respectă biodiversitatea, ca foloseste produsele naturale în mod responsabil respectând mediul înconjurător, ca foloseste metode de prelucrare și fabricare care sunt curate și respectuoase cu sănătatea umană și mediul inconjurator, ca integrează și dezvoltă conceptul de "Chimie Verde".
Produsele Indie Lee & Co sunt conforme cu standardele Prop 65 și ale UE, ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire a pielii lor nu includ niciunul dintre cei peste 1300 de compuși interzisi.

Rezultatul tuturor politicilor, deciziilor, actiunilor Indie Lee & Co sunt produsele cosmetice de înaltă performanță a caror fabricare se realizeaza prin metode etice fără a compromite calitatea si siguranța.
Pe măsură ce cercetarea și tehnologia avansează, Indie Lee & Co își adaptează standardele corporative pentru a se asigura că vor continua să furnizeze produse de înfrumusețare de top, curate și eficiente.

Comentarii (0)