The Necessary Eyeshadow Palette
ILIA BEAUTY

The Necessary Eyeshadow Palette

Aceste palete de farduri sub formă de pudră, fără talc și formulate curat, au o textură cremoasă care permite o aplicare netedă.

200 lei
cu TVA
Color
  • Cool Nude
  • Cool Nude
  • Warm Nude
Cantitate

Aceste palete de farduri sub formă de pudră, fără talc și formulate curat, au o textură cremoasă care permite o aplicare netedă.
Această nouă formulă oferă un pigment ridicat și se amestecă cu ușurință pentru a oferi o tentă ușoară de culoare.
Fiecare dintre cele două palete vine cu un sortiment de efecte mate, satinate și metalice pentru a obține orice aspect de la zi la noapte.
Acest produs compact și subțire este dimensionat convenabil, cu o oglindă mare pentru a o putea folosi indiferent unde vă aflați.

COOL NUDE
Undo: Nude Blush Matte
Infinity: Taupe Bronze
Teardrop: Soft Grey Lavender Matte
Just: Slate Brown Matte
Overcome: Deep Burgundy Matte
Unravel: Dark Violet with Tonal Shift

WARM NUDE
Grace: Soft Gold Pearl
Cocoon: Warm Nude Matte
1979: Terracotta Matte
Unite: Copper Pearl
Hunter: Deep Brick Red Matte
Lineup: Rich Warm Brown Matte

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă

Pentru o aplicație perfectă, vă recomandăm să folosiți Shadow Brush pentru o aplicație precisă și Blending Brush pentru a difuza ușor.
Când nu aveți instrumente, aplicați cu degetul.
Produsul este catifelat, moale și intens pigmentat, cu nuanțe concepute pentru a lucra împreună și a flata toate tonurile pielii.
Adăugați o glisare de Clean Line Liquid sau Gel Liner, apoi un strat sau două din rimelul ILIA pentru a vă completa aspectul.

O formulă curată, fără talc, care oferă un pigment îndrăzneț, rezistent la pliuri, cu o textură moale, uleioasă, care vă va însoți de dimineața până seara.
Culorile au un aspect natural, deci, dacă doriți un ochi natural înfumurat sau un aspect natural de plajă și aveți o piele bronzată, aceasta este pentru dvs.!

„Pentru un aspect bogat care durează toată ziua, îmi place să-mi pregătesc pleoapele cu Natural Brightening Eye Primer.
Apoi utilizați o perie densă pentru a construi fiecare nuanță la intensitatea dorită. ”
                                                                                Sacha Plavsic, fondatorul ILIA

Undo, Teardrop, Just, Overcome
Mica, Zinc Stearate, Nylon-12, Butyloctyl Salicylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethyl Macadamiate, Tocopherol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Malic Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Iron Oxide (CI 77492), Red 40 Lake (CI 16035).

Infinity
Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Butyloctyl Salicylate, Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Nylon-12, Ethyl Macadamiate, Tocopherol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tin Oxide, Malic Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499).

Unravel
Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Butyloctyl Salicylate, Zinc Stearate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethyl Macadamiate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Malic Acid, Tocopherol, Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxide (CI 77491).

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)