Radient Translucent Powder Tinted SPF20
ILIA BEAUTY

Radiant Translucent Powder Tinted SPF20

Cu un amestec de pudre și uleiuri organice, formula de la ILIA cu SPF 20 fără talc hrănește și catifelează pielea, în timp ce reduce strălucirea datorită unui efect translucid exact ca textura pielii.

181 lei
cu TVA
Color
  • Magic Sands
  • Magic Sands
  • Waikiki Run
Cantitate

Cu un amestec de pudre și uleiuri organice, formula de la ILIA cu SPF 20 fără talc hrănește și catifelează pielea, în timp ce reduce strălucirea datorită unui efect translucid exact ca textura pielii.
Extractul de frunze de aloe este formulat pentru a menține pielea îngrijită iar fructul pasiunii și uleiul de rozmarin pentru a calma și combate inflamațiile.
Ajută la transformarea suprafeței pielii, fără strălucire, dar cu suficientă luminozitate, astfel încât să arate sănătos și strălucitor.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, uscată, matură, cu acnee

Folosiți-l ca ultim pas al rutinei pentru a îmbunătăți machiajul cu protecție SPF 20.
Agitați o cantitate mică de pudră în interiorul capacului, apoi ridicați produsul brush-ul preferat.
Începând din centrul feței, lucrați spre exterior cu o mișcare de glisare.
Continuați să glisați pe față, gât și decolteu. Reaplicați după necesitate pentru a matifica și extinde protecția SPF.

Sfat:
În cazul în care partea de sub ochii tinde să se încrețească, aplicați o cantitate mică de pudră pe această zonă imediat după corector.
Apoi continuați cu rutina înainte de a aplica restul.

O pudră perfectă, care lasă pielea doar cu un indiciu de culoare.
Se poartă la fel de frumos pe piele ca o pudră translucidă originală ILIA, dar având în plus beneficiile protecției solare.
Pudra ușoară ajută la absorbția excesului de ulei și strălucire, astfel încât funcționează mai bine pentru cei cu pielea grasă.
Aceasta este atât o pudră de finisare, cât și o pudră de fixare.
Această pudră ușoară estompează, înmoaie liniile fine și se matifică fără a arăta poros, datorită amidonului de porumb organic măcinat fin.
Deoarece pudra este măcinată atât de fin, nu va lăsa un strat alb.

„Folosiți pudra noastră translucidă radiantă SPF 20 pentru a vă seta produsele de ten și adăugați acel strat invizibil suplimentar de SPF.”
                                                                                        Sacha Plavsic, fondatorul ILIA

Active: Non-nano Zinc Oxide 14 Inactive: Mica, Zea Mays (Corn) Starch*, Zinc Stearate, Kaolin, Sunflower Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate.

*certified Organic Ingredients.
Ingrédients Certifiés Biologiques.
This product is certified Gluten-free.
This ingredient list is subject to change, it is the most up-to-date ingredient list and may differ from product packagin

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)