NightLite Bronzing Powder
ILIA BEAUTY

NightLite Bronzing Powder

O pudră curată, fără talc, măcinată fin, care oferă un aspect natural bronzat.
Texturile moi cu bumbac se amestecă cu ușurință și se pot construi de la o strălucire naturală la o tentă mai dramatică.
Sunkissed, cu o atingere mătăsoasă și moale.
Această pudră mată, extrem de versatilă, este măcinată fin și are un luciu subtil pentru un efect luminos și o căldură naturală pe care o puteți forma în intensitate pentru un contur mai puternic.
Include o oglindă încorporată pentru aplicații ușoare, pe fugă.

Drawn In (bronz deschis-mediu) se combină bine cu nuanțele True Skin Serum Foundation 1-6 și Super Serum Skin Tint SPF 30 nuanțe 1-9. Novelty (bronz mediu-închis) se combină bine cu nuanțele True Skin Serum Foundation 7-13 și Super Serum Skin Tint SPF 30 nuanțe 10-18.

181 lei
cu TVA
Color
  • Drawn In
  • Novelty
  • Novelty
Cantitate

O pudră curată, fără talc, măcinată fin, care oferă un aspect natural bronzat.
Texturile moi cu bumbac se amestecă cu ușurință și se pot construi de la o strălucire naturală la o tentă mai dramatică.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, mixtă, cu tendință acneică și uscată

Pentru un strop de pudră cu o strălucire sănătoasă unde soarele ar fi bătut în mod natural.
Pentru un aspect mai definit, aplicați sub pomeți, de-a lungul părților laterale ale nasului și în jurul marginilor feței (linia părului, tâmplele și linia maxilarului).
Pudra bronzantă multifuncțională este sigură de utilizat pe ochi și poate fi aplicată pe pleoape (și oriunde altundeva) pentru un aspect monocromatic.

O pudră de bronzare ușoară, fără talc și cremoasă, care conferă un contur definit sau o strălucire sunkissed instant.
Pentru conturare, utilizați o pensuăl densă pentru a intensifica efectul bronzerului și pentru a obține o aplicație mai definită.
Textura cremoasă a acestei pudre facilitează construirea și amestecarea formulei pentru a obține profunzimea și intensitatea dorită. 
ILIA folosește o pulbere Matte Mica unică și mată, deci nu există sclipici sau strălucire adăugată.
Se poate observa un aspect subtil hidratat datorită extractului de Jojoba, care permite pudrei mate un aspect mai natural.

„Îmi place să folosesc NightLite ca o modalitate de a oferi feței mele un aspect mai sculptat, în timp ce arăt în continuare natural.
Utilizați o perie de conturare densă pentru a vă defini unghiurile mai îndrăzneț, apoi amestecați formula în exterior.
Pentru o anumită profunzime și intensitate suplimentară, folosiți o glisare a Illuminator-ului in nuanța Summertime ca bază chiar sub pomeți.
Într-adevăr vă ajută să vă duceți conturul la nivelul următor. ”
                                                                              Sacha Plavsic, fondatorul ILIA

Mica, Zinc Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyloctyl Salicylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethyl Macadamiate, Tocopherol, Malic Acid. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot