Liquid Powder Chromatic Eye Tint
ILIA BEAUTY

Liquid Powder Chromatic Eye Tint

Un fard de ochi lichid, curat și foarte pigmentat, care se transformă într-o pudră ușor metalică.

146 lei
cu TVA
Color
  • Glaze
  • Glaze
  • Fresco
  • Hatch
  • Dim
  • Mythic
  • Sheen
  • Umber
  • Gleam
Cantitate

Un fard de ochi lichid, curat și foarte pigmentat, care se transformă într-o pudră ușor metalică.
Această formulă alunecă ca o cremă, se usucă ca o pudră și nu se încrețește.
Acest fard de ochi lichid se aplică fără efort și se setază instantaneu fără să se încrețească.

Glisați bagheta moale de-a lungul pleoapei pentru un efect metalic îndrăzneaț sau aplicați-o ușor pentru o spălare mai difuză.
Confecționat cu flori de castan care netezesc pielea și Honokiol bogat în antioxidanți (extract de scoarță de magnolie) pentru o formulă pe bază de apă în proportie 99%, care nu se încrețește și nu crează cocoloașe.

NUANȚE:
GLAZE: NUD DESCHIS CU TENTĂ CALDĂ PERLATĂ
FRESCO: GREJ MARO CU TENTĂ ARGINTIE
HATCH: SALVIE VERDE CU TENTĂ UȘOR AURIE
DIM: LAVANDĂ GRI CU TENTĂ PERLATĂ ROZ ȘI VIOLET
MYTHIC: TRANDAFIR AURIU CU TENTĂ PERLATĂ ROZ
SHEEN: BRONZ CUPRU
UMBER: ROSU BURGUNDY CU TENTĂ PERLATĂ TONAL
GLEAM: AURIU ANTIQUE

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă

Liquid Powder Chromatic Eye Tint se instalează în 10-15 secunde.
Glisații bagheta moale de-a lungul pleoapei pentru un efect metalic îndrăzneaț sau folosiți degetele pentru a o amesteca ușor pentru o pată difuză de culoare.

În ceea ce privește instrumentele, acestea funcționează cel mai bine cu o perie plată, cum ar fi Shadow Brush de la ILIA.
De asemenea, puteți utiliza Blending Brush de la ILIA pentru aplicare în pliuri înainte de a se usca.
Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să aplicați această formulă de uscare rapidă pentru a curăța pielea fiecărui ochi pe rând.

Noi credem că acest produs este cel mai bine folosit individual însă, cu toate acestea, poate fi aplicat și sub The Necessary Eyeshadow Palette.
Liquid Powder Chromatic Eye Tints de la ILIA oferă o bază excelentă de stratificare, care subliniază culoarea umbrelor de pudră.

Acestea fiind spuse, nu veți avea nevoie de un primer pentru ochi, deoarece acest produs se usucă rapid și este rezistent la mișcare odată setat.
Utilizarea Natural Brightening Eye Primer de la ILIA în stratul inferior poate face ca textura să se prindă pe pleoape.
Acest lucru va varia în funcție de forma pleoapei și de producția de ulei.
Pe pleoapele mai uscate, testarea internă a ILIA arată că acestea vor dura o zi întreagă.
Pentru pleoapele mai grase, cu excepția cazului în care este aplicată o umbră de pudră, pătrunderea uleiului poate apărea mai repede.
Aceste umbre nu se încrețesc.

Cu toate acestea, la fel ca timpul de purtare, modul în care formula interacționează poate varia de la o persoană la alta.
În general, Liquid Powder Chromatic Eye Tint rezistă cutelor.

„Cel mai bine este să lucrezi rapid cu nuanța și îmi place că poate crea o culoare spălată sau poate crea o nuanță mai îndrăzneață.
Îmi place să amestec două nuanțe împreună pentru a crea o nouă culoare pe care o amestec apoi pe pleoape pentru un aspect cromatic moale. ”
Sacha Plavsic, fondatorul ILIA

Aqua/Water/Eau, Mica, Silica, Glycerin, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Caprylate, Fructose, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract*, Honokiol, Tin Oxide, Potassium Sorbate, Citric Acid. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

*Pe baza afirmațiilor și a cercetării eficacității, acest ingredient este prezent la un nivel activ, ceea ce înseamnă că ingredientul este inclus la sau peste procentul necesar pentru a aduce beneficii pielii.
Procentul necesar pentru a fi considerat „activ” variază în funcție de ingredient și este confirmat de formulatorii noștri.

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (1)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot