Fullest Volumizing Mascara
ILIA BEAUTY

Fullest Volumizing Mascara

Limitless Lash Mascara de la ILIA este un rimel clean premiat, care depășește așteptările oricărui rimel natural.

Produse noi
146 lei
cu TVA
Cantitate

Limitless Lash Mascara de la ILIA este un rimel clean premiat, care depășește așteptările oricărui rimel natural.
Constructibil și fără fulgi, acest rimel, 99% derivat natural, ridică, ondulează, prelungește și adaugă doar cantitatea potrivită de volum.
Rimelul ușor și hrănitor al ILIA este realizat cu un amestec de ceruri organice de albine și Carnauba pentru a condiționa ușor fiecare geană, menținându-le în continuare ridicate pe tot parcursul zilei.

Suficient de blând pentru ochii sensibili, formula de 99% derivată natural conține, de asemenea, unt de karité organic și arginină fortificatoare (cheratină) pentru a ajuta să vă sporiți și să vă îmbunătățiți genele.

Limitless Lash Mascara de la ILIA poate fi îndepărtată fără efort cu apă la sfârșitul zilei - nu este necesară spălarea.

„După testarea a peste 100 de baghete de rimel, am concluzionat cu peria noastră cu două fețe brevetată pentru o aplicare perfect naturală.
Folosiți partea mai scurtă pentru a ondula și crea volum, apoi perii mai lungi pentru a ridica, a prelungi și a separa. ”

Awards:
Best Clean Mascara, Allure's Readers' Choice Awards (2020)
Best Clean Mascara, Allure's Best of Beauty (2019)
Best Natural Mascara, Glamour Magazine (2019)

PENTRU: testat oftalmologic pentru toate tipurile de piele; sigur pentru ochii sensibili și pentru lentile de contact; fără miros; fără negru de fum;

BENEFICII: conține arginină care susține genele mai puternice, cu aspect mai sănătos, Provitamina B5 care hrănește genele, amestecul de ceară oferă flexibilitate și nu ȋngreunează genele

Ȋnainte de utilizare ștergeți orice exces de produs din perie.
Așezați peria la baza genelor și alunecați în sus, mișcându-vă dintr-o parte în alta.
Aplicați mai multe straturi pentru mai mult volum și dimensiune.
Folosiți vârful pensulei pentru a separa și a defini genele greu accesibile.

Aqua/Water/Eau, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cera Carnauba/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Ethylhexyl Polyhydroxystearate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Jojoba Esters, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Arginine, Lauric Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Tocopherol. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77499 (Iron Oxide).

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)