Complexion Brush
ILIA BEAUTY

Complexion Brush

Pensula Complexion Brush este concepută pentru a aplica cu ușurință și a întinde produsul pe piele, inclusiv în locuri greu accesibile.
Mânerul din lemn recoltat în mod sustenabil este completat de peri moi, din fibre sintetice, produse manual.

182 lei
cu TVA
Cantitate


Pensula Complexion Brush este concepută pentru a aplica cu ușurință și a întinde produsul pe piele, inclusiv în locuri greu accesibile.
Mânerul din lemn recoltat în mod sustenabil este completat de peri moi, din fibre sintetice, produse manual.


Toate periile ILIA sunt cruelty free și ușor de curățat cu săpun moale și apă caldă.

PENTRU: toate tipurile de piele

Folosiți mișcări mici, circulare, pentru a amesteca perfect produsele de ten în piele, pentru un rezultat natural.
Construiți acoperirea lucrând în straturi.

Curățarea pensulei:
Umeziți perii.
Masați un săpun moale în peri și clătiți cu apă caldă.
Lăsați să se usuce complet.

Această pensulă reciclabilă, vegană, este făcută din fire de păr sintetice care nu îmbibă machiajul (lichide) la fel de mult ca părul natural sau buretele de machiaj. Acest lucru înseamnă că veți economisi mai mult produs pe termen lung cu pensule sintetice, deoarece se irosește mai puțin produs.

The Blending Brush poate fi utilizată cu formule lichide, cremă și pulbere și se împerechează bine cu True Skin Serum Concealer, True Skin Serum Foundation și Super Serum Skin Tint SPF 40.

Puteți curăța cu ușurință pensula ILIA cu săpun ușor și apă caldă, apoi lăsați-le să se usuce.
Pentru a prelungi durata de viață a pensulelor dvs., vă rugăm să evitați înmuierea.

Maner: Aluminum and FSC (Forest Stewardship Council) certified wood.
Peri: PBT (a synthetic, man-made fiber).

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)