Blue Light Filter Mist
ILIA BEAUTY

Blue Light Filter Mist

Un mist 3-în-1, care hidratează, fixează machiajul și ajută la apărarea pielii împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și ale poluării.

202 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

Un mist 3-în-1, care hidratează, fixează machiajul și ajută la apărarea pielii împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și ale poluării.
Pulverizarea ultra-fină învelește pielea într-un voal ușor, care ajută la stimularea apărării pielii împotriva factorilor de stres ai mediului.
Mirosul natural de lavandă calmează simțurile de la prima aplicare - perfect de fiecare data când ai nevoie de un moment de relaxare în timpul zilei.

Lumina albastră (cunoscută și sub numele de HEV) este o frecvență a luminii emise de dispozitivele tehnologice, cum ar fi smartphone-urile, laptopurile și televizoarele.
Expunerea la lumina albastră a fost legată de probleme ale pielii, cum ar fi hiperpigmentarea, roșeața, inflamația, pierderea elasticității și ridurile.
Acest mist ajută la neutralizarea radicalilor liberi cauzați de lumina albastră înainte ca aceștia să poată provoca leziuni ale pielii.
Formula este infuzată cu Marine Actives anti-poluare pentru a ajuta la apărarea pielii de poluanții din mediu.
Blue Light Mist ajută la setarea machiajului cu o fixare ușoară pentru o durată mai lungă.

Într-un test de consum independent, 94% au spus că Blue Light Mist a ajutat machiajul să dureze mai mult.

După o zi:
97% au spus că pielea se simte mai răcorită, echilibrată și hidratată
94% au spus că se simte ușor pe piele

Dupa o saptamana:
100% au spus că pielea se simte mai hidratată
94% au spus că machiajul a durat mai mult

Rezultatele provin dintr-un grup independent de testare a consumatorilor, format din 32 de femei cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani.

PENTRU: toate tipurile de piele
PREOCUPARE: piele deshidratată

Țineți sticla la aproximativ 12 centimetri distanță de față.
Apăsați capacul complet în jos în timp ce aplicați cu mâna o mișcare „X” sau „Z” pentru cea mai uniformă aplicație.
Poate fi folosit după machiaj pentru a fixa sau pe tot parcursul zilei, după cum este necesar, pentru hidratarea și reîmprospătarea pielii
Puteți utiliza Blue Light Mist după rutina de machiaj sau îngrijire a pielii pentru a fixa totul.
De asemenea, puteți aplica pe tot parcursul zilei, după cum este necesar, pentru a vă hidrata și reîmprospăta pielea.

Formula multitasking Blue Light Mist are trei produse într-unul - hidratează, fixează și ajută la protejarea pielii care va arăta și se va simți vie.
Blue Light Mist este ultimul pas al ritualului tău de dimineață pentru a-ți fixa machiajul.
Acest mist îmbină notele de lavandă cu un complex anti-poluare pentru a vă proteja și revigora pielea și simțurile.
Pentru o reținere ușoară, acoperiți-vă întreaga față cu trei spray-uri și lăsați-o să se stabilească un minut.
Pentru menținerea medie, repetați cu o a doua aplicație.

Aqua/Water/Eau, Pentylene Glycol, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylyl/Capryl Glucoside, Maris Aqua/Sea Water/Eau de Mer, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Gluconate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Hydrogenated Lecithin, Sucrose, Maltodextrin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Sodium Anisate, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Linalool.

Condusă de preocuparea ei pentru „green washing”, atenția mamei sale la dietă, viața sănătoasă și homeopatia care l-au ajutat pe fratele ei, Zachary Ilia, să-și vindece astmul acut și alergiile severe, Sasha Plavsic a început cu pași mici crearea brandului ILIA în Vancouver, 2011, o linie de clean beauty, care demonstrează că funcționalitatea și stabilitatea pot lucra mână în mână atunci când vine vorba de realizarea și menținerea pielii sănătoase și a aspectului fiecăruia.
Fratele ei, Zachary, i s-a alăturat în 2013 și face acum parte din echipă.

În perioada vârstei de douăzeci - treizeci de ani, Sasha a fost interesată de design și tipografie, a studiat la Londra și New York și a lucrat pentru mărci precum Cartier, în marketing și branding.
Această experiență i-a oferit o bună înțelegere a lumii afacerilor pe care a folosit-o ulterior când s-a întors la Vancouver și a fondat începuturile ILIA.

Numele ILIA are o moștenire slavă și are o semnificație dublă.
Provine de la străbunicul lor, care a fost un designer de pantofi de lux din Belgrad, în fosta Iugoslavie, și înseamnă pantofi de mână, dar și organic și sănătos, cuvinte care captează marca.

ILIA se străduiește să depășească conceptul de a fi organic și curat prin încorporarea unui hibrid de materiale sintetice sigure și ingrediente curate.
Folosesc un procent mare de substanțe organice bio și bioactive din surse etice și durabile, combinate cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, care îmbunătățește performanța produselor.
Sasha a descoperit că nu orice ingredient natural este bun pentru pielea ta și nu orice sintetic rău.
Fiecare ingredient pe care îl folosesc în formulările lor are scopul de a spori performanța produsului și, în cele din urmă, de a hrăni și întineri pielea.

Fiecare produs conține până la 85% ingrediente organice bioactive, provenite de la fermieri organici și procesate într-un laborator certificat cu Gluten-Free și Leaping Bunny.
Fiecare piesă are o abordare etică-durabilă, care este dezvăluită prin adăpostirea tuturor produselor lor în cutii din aluminiu reciclat.

Sloganurile lor implică credința în pielea care arată ca pielea și strălucirea care vine natural.
Ei prețuiesc transparența și contestă întotdeauna convențiile frumuseții curate pentru a crea ceva din afara acestei lumi.
ILIA se angajează să croiască o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței în produsele care funcționează cu adevărat pentru a face pielea să arate bine și vie.
Ei nu văd clean beauty ca pe o mișcare, ci mai degrabă ca devenind un standard de a fi atenți la deciziile noastre și de a avea echilibru în viață.

Așa cum spunea Sasha însăși:
„Acum este momentul pentru clean beauty.
Și poți avea ce e mai bun din ambele lumi.
Îngrijirea pielii a fost prima, iar acum culorile se transformă.
Suntem atât de încântați să fim în prim-plan și abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest lucru”

Comentarii (0)