ILIA BEAUTY

Wake up skin. Makeup the rest.
Acolo unde culorile spectaculoase întâlnesc funcționalitatea, siguranța și performanța, acolo ne dorim să fim. Și nu există altă firmă ca ILIA care să poată oferi exact asta. Iar acum, produsele ILIA BEAUTY au ajuns și în România.

Afișează

Având familie în care s-a promovat o viață sănătoasă, organică, o pasiune pentru design și o minte pusă pe depășirea normelor, Sasha Plavsic și-a făcut misiunea de a combina culori vii cu frumusețe clean, iar această misiune a apărut în ILIA.

Lucrând cu un grup mare de chimiști, Sasha participă pe tot parcursul procesului, încercând să modeleze o nouă cale prin echilibrarea siguranței și performanței produselor, folosind până la 85% ingrediente organice bioactive și combinându-le cu o cantitate mică de materiale sintetice sigure, ceea ce le îmbunătățește performanța.

Veți da peste culori precum „99 Red Balloons”, „Fade Into You” sau „Perfect Day” inspirate din muzica anilor ’70 și ’80 pe care Sasha o ascultă în timp ce visează formule și creează produse cu adevărat unice.

Ascunde

ILIA BEAUTY

NightLite Bronzing Powder

181 lei
Cumpără