No. Green
Corpus

No. Green

Corpus No. GREEN este un deodorant natural de ȋnaltǎ performanțǎ, care nu conține bicarbonat de sodiu si aluminiu.
Deodorantul conține derivate din enzime naturale si extracte din plante care s-au dovedit clinic cǎ ajutǎ la reducerea mirosului corporal.

117 lei
cu TVA
Cantitate

Corpus No. GREEN este un deodorant natural de ȋnaltǎ performanțǎ, care nu conține bicarbonat de sodiu si aluminiu.
Deodorantul conține derivate din enzime naturale si extracte din plante care s-au dovedit clinic cǎ ajutǎ la reducerea mirosului corporal.
Aceastǎ formulǎ de ȋnaltǎ tehnologie a fost creatǎ pentru a atenua toate mirosurile ca un parfum de nișǎ.
Ținând cont de arhitectura tradițională a structurii parfumurilor, nota de vârf este Bergamota, notele de mijloc sunt Lămâie roz și Floare de portocal, iar nota de bază este Cardamon.

Deodorantul No. GREEN are un parfum unisex.
PROFILUL AROMEI:
Lămâie și grapefruit.
Este acel iz frumos pe care îl primești atunci când pătrunzi pentru prima oară în coajă.
De fiecare dată când îl miroși, miroase a citrice diferite.
Miroase atât de frumos și de proaspăt…

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilǎ
BENEFICII: deodorant de lungă durată pe bază de plante și minerale, vegan, fără agresivitate, ingrediente organice certificate, nu conține: aluminiu, parabeni, talc, bicarbonat de sodiu, ftalați, parfumuri sintetice
UTILIZARE:
Aplicați pe pielea curatǎ și uscatǎ.
Utilizați doar pentru uz extern, evitați contactul cu ochii.
Nu aplicați pe pielea crǎpatǎ.
Acest deodorant natural, este într-un tub, tip stick, iar compoziția lui asigurǎ o alunecare ușoarǎ și care nu va pata hainele. 

Când treceți de la folosirea unui deodorant convențional la un deodorant natural, îndepărtarea tuturor ingredientelor sintetice și artificiale poate genera uneori o stare de detoxifiere a corpului.
Această perioadă de reajustare este uneori obișnuită și nu durează prea mult.
Este posibil ca ȋn aceastǎ perioadǎ de tranziție să simțiți umezeală și miros crescut.
Cu toate acestea, majoritatea oamenilor simt puțin sau deloc umezeală, iritare sau miros neplǎcut.
Formula de înaltă tehnologie utilizatǎ este unică iar deodorantul este unul dintre cele mai bune deodorante existente, indiferent dacă ne referim la alte deodorante naturale sau convenționale.
Ca să nu mai vorbim de parfumul acestuia ...

propylene glycol (biobazǎ)*, apǎ purǎ, stearate de sodiu*, propanediol*, diatomaceous pulbere, filtrat de fermentare saccharomyces (organic)*, glicerina*, parfum-natural**, caprylyl/capryl glucoside*, amidon de tapioca*, silica, polyglyceryl-5 oleate*, sorbitan oleate decylglucoside crosspolymer*, polyglyceryl-4 laurate/succinate*, sodium cocoyl glutamate*, glyceryl caprylate*, acid citric *

* ingredient pe bază de plante.
** parfumurile naturale sunt uleiuri esențiale și izolate și nu sunt rezultatul chimiei sintetice

Deodorantele naturale există de ceva vreme, dar majoritatea nu au ținut pasul cu progresele recente din chimia naturală.
Acest lucru însemna că oamenii care prețuiau „naturalul” trebuiau să se mulțumească cu produse care nu funcționau și parfumurile pe care nu le iubeau.
Parfumurile naturale sunt uleiuri esențiale și extracte din flori, fructe, seva, semințe sau coajǎ, precum și scoarță, frunze, rădăcini, rășini sau lemnul anumitor copaci și niciodată ca rezultat al chimiei de sintezǎ.

Brandul Corpus se adresează persoanelor care nu doresc să sacrifice calitatea și aleg sǎ utilizeze produse naturale.
Scopul Corpus a fost și este să fie plăcut pentru toate simțurile.
Cu o formulă pe bază de apă, de lungă durată, care conține derivate din enzime naturale și extracte din plante, Corpus este un deodorant vegan complet din derivate naturale, realizat fără parfumuri sintetice.
Corpus nu conține aluminiu și bicarbonat de sodiu, iar mirosul de înaltă calitate este dat de parfumuri naturale: uleiuri esențiale și extracte din flori, fructe, seva, semințe sau coajǎ, precum și scoarță, frunze, rădăcini, rășini sau lemnul anumitor copaci și niciodată ca rezultat al chimiei de sintezǎ. Provocarea lui J.P. Mastey a fost să vină cu formula de înaltă tehnologie a unui deodorant complet natural care fară să sacrifice eficacitatea, designul și mirosul de nișă, să țină în același pasul cu progresele recente din chimia naturală.

Corpus a găsit formula unui deodorant natural eficient fără bicarbonat de sodiu.
Deși bicarbonatul de sodiu este considerat un ingredient natural, se știe că provoacă iritații și are dezavantajul unei texturi granuloase și aspre.
Corpus foloseşte amidon de tapioca și pulbere de diatomee ca alternative eficiente pentru acest ingredient utilizat în mod obișnuit.
Corpus este un deodorant natural, iar toate deodorantele nu conțin aluminiu.
Antiperspirantele, pe de altă parte, utilizează aluminiu care înfundă porii pentru a reduce în mod artificial transpirația.
Dar transpirația este naturală și este unul dintre modurile în care corpul tău se răcește și se detoxifică.
Corpus funcționează mai degrabă cu chimia naturală a corpului tău decât împotriva ei.
Corpus Naturals caută în permanență alternative mai durabile pentru ambalare, care să nu compromită experiența utilizării produselor.
De asemenea este un produs vegan fără agresivitate cu ingrediente organice certificate și care nu conține: aluminiu, parabeni, talc, bicarbonat de sodiu, ftalați, parfumuri sintetice.

„Am creat un deodorant cu note parfumate ridicate și o formulă vegană fără compromisuri folosind doar ingrediente pe bază de plante și minerale. Fiecare aspect al produsului - de la conceperea formulei până la producție și ambalare - se realizează în Statele Unite folosind energie regenerabilă hidroelectrică și solară.
Am făcut acest lucru pentru că putem și pentru că dorim sǎ avem capacitatea de a urmări fiecare pas din procesul de producție.
Suntem dedicați transparenței la fiecare nivel și suntem parteneri doar cu producătorii care simt la fel."

De asemenea, Corpus s-a angajat să foloseasca energie din surse regenerabile şi de aceea Corpus folosește în principal energia solară pentru a crea formula iar stick-ul și cutia sunt fabricate folosind energie hidro-electrică.
Deoarece nu vrea sa compromită calitatea și performanța, Corpus folosește un aplicator din plastic.
Filozofia Corpus este să evolueze către soluții ecologice ori de câte ori este posibil și, pe măsură ce alternativele durabile devin disponibile, intenționează să le adopte.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot