Universal Pro-Bio Moisture Boost Cream
BeautyStat Cosmetics

Universal Pro-Bio Moisture Boost Cream

Universal Pro-Bio Moisture Boost Cream este o cremă unică pentru față, cu textură ușoară, care conține un complex inovator de refacere a gradului de hidratare, inclusiv ceramide și steroli extrași din rodie.

281 lei
cu TVA
Cantitate

Universal Pro-Bio Moisture Boost Cream este o cremă unică pentru față, cu textură ușoară, care conține un complex inovator de refacere a gradului de hidratare, inclusiv ceramide și steroli extrași din rodie.
De asemenea, această cremă inteligentă mai conține extract de ciuperci Reishi, lizat de ferment bifida (un probiotic hrănitor care protejează, purifică și calmează pielea) și acidul hialuronic.
Tehnologia de vârf inclusă în acest cocktail unic de ingrediente are capacitatea de a proteja și repara nivelul de umiditate pentru a vă menține pielea hidratată timp de 24 de ore, de a reduce vizibil aspectul liniilor și ridurilor premature, de a diminua gradul de sensibilizare, aducând pielea la starea naturală sănătoasă.
Crema este ideală pentru o piele mixtă și sensibilă care se completează perfect cu serul Universal C Skin Refiner.
Totodată protejează pielea împotriva poluării mediului și a daunelor inflamatorii.
În plus, această formulă este 100% fără parfum.

ALTE INGREDIENTE CHEIE:
Ceramidele și sterolii de rodie: păstrează și refac nivelul de umiditate al pielii, reduc liniile și ridurile premature.
Acidul hialuronic: menține la nivelul optim de hidratare, pe parcursul întregii zile.
Ganoderma lucidum: un ferment antic produs dintr-o ciupercă rară, și extractul de probiotic Bifida, ajută la vindecare, detoxifiere, confort și apărare împotriva poluării mediului și a altor agresori.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv tipurile de piele sensibilă, cu pete/ acnee
BENEFICII: restabilește bariera de umiditate a pielii și menține nivelul de hidratare de dimineața până seara, oferă luminozitate, un aspect proaspăt și un finisaj impecabil, vindecă, detoxifică, calmează și protejează pielea de impuritățile mediului

Aplicați zilnic, dimineața și seara după serul Universal C Skin Refiner.

Acestă cremă hidratantă bogată în ceramide și probiotice este recomandat să fie utilizată după serul Universal C Skin Refiner de la Beauty Stat, deoarece se completează intr-un mod ideal.
Crema are capacitatea de a reface și menține bariera de umiditate a pielii și de a readuce pielea la starea sa naturală, sănătoasă și nesensibilizată. Are un efect calmant și netezitor, oferă o textură semi-mată și poate fi utilizată și ca un excelent primer pentru machiaj.

Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Olivate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sorbitan Olivate, Polysilicone-11, Extract (Asian Mushroom Extract), Linoleic Acid, Lactose, Milk Protein, Sodium Hyaluronate, Bifida Ferment Lysate, Betula Alba Bark (White Birch), Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Laureth-7, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sorbic Acid, Citric Acid, Propanediol, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Ethylhexyglycerin, Sodium Benzoate.

Creatorul BeautyStat Cosmetics, Ron Robinson, este un om de știință cu o experiență de peste 20 de ani în industria produselor cosmetice.
Și-a început cariera ca chimist cosmetic și în decursul timpului a dezvoltat unele dintre cele mai renumite produse de înfrumusețare pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din lume.
Ron Robinson a fost frecvent citat și prezentat în reviste și emisiuni TV de “Beauty” în care s-a evidenţiat prin marea sa exeprtiza (Allure și Refinery29).
Dedicația sa pentru cercetarea ingredientelor și tehnologiilor cosmetice a fost de asemenea recunoscută de jurnaliști, editori și influenceri din domeniul Beauty, din întreaga lume.

Când Ron a fost introdus o nouă tehnologie inteligentă de ultimă generație care stabilizează vitamina C, de către fostul său coleg Estée Lauder, și-a dat seama că avea aur în mâini.
După cercetări și testări riguroase, concluzia a fost simplă: acest produs unic trebuie să intre pe piață.
Drept urmare, s-a născut BeautyStat Cosmetics care, prin produsul Universal C Skin Refiner, a căpătat renumele, dat de Allure și Harper’s Bazaar de „Cel mai bun ser cu vitamina C din lume” și „Cel mai bun corector de pete întunecate”, dat de Cosmo.

Misiunea BeautyStat Cosmetics este să descopere noi ingrediente și tehnologii cosmetice și să dezvolte continuu produse inovatoare cu performanțe ridicate și să le aducă direct consumatorului.
Testele de frumusețe pe care BeautyStat Cosmetics le realizeaza au scopul de a ajuta consumatorii să reducă dezorientarea in decizia de cumpărare și să înțeleagă ce tipuri de produse de înfrumusețare funcționează sau nu, ajutându-i în cele din urmă să aleagă produsul potrivit.

BeautyStat Cosmetics
nu efectuează teste pe animale pentru produsele cosmetice pe care le realizeaza iar produsele sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot