Universal C Skin Refiner
BeautyStat Cosmetics

Universal C Skin Refiner

UNIVERSAL C SKIN REFINER a fost votat de către ALLURE, HARPER’s BAZAAR și COSMO ca cel mai bun serum cu vitamina C din lume.

443 lei
cu TVA
Cantitate

UNIVERSAL C SKIN REFINER a fost votat de către ALLURE, HARPER’s BAZAAR și COSMO ca cel mai bun serum cu vitamina C din lume.

Acest ser pe bază de vitamina C este în același timp puternic și distinctiv.
Formula serumului este creată cu ingrediente premium care conțin 20% Vitamină C pură (Acid L-Ascorbic) încapsulată, astfel, datorită modului unic de eliberare, produce efecte de rezistență maximă fără degradarea culorii sau a compoziției, de la prima utilizare până la ultima picătură.
Această soluție unică este sigură pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, și îmbunătățește textura și luminozitatea pielii imediat, dar și pe termen lung.
Aderă ușor pe piele și se absoarbe instantaneu, rezultând un finisaj impecabil.

Beneficii obținute prin utilizarea serului:
Ton mai uniform al pielii
Hiperpigmentare estompată
Pori diminuați
Mai puține riduri piele mai fină și cu aspect mai tânăr

ALTE INGREDIENTE CHEIE:
EGCG (EPIGALLOCATECHIN GALLATE) - cea mai importantă componentă activă a ceaiului verde, care sinergizează cu vitamina C pentru cea mai puternică protecție anti-îmbătrânire.
SQUALANE - derivat din sâmburi de măsline, asigură o umiditate ușoară chiar și pentru o piele foarte sensibilă.
ACID TARTARIC - asigură nivelul optim de pH pentru o bună absorbție în piele.

Aceste ingrediente puternice lucrează împreună pentru a crește sinteza colagenului, pentru a calma pielea inflamată și pentru a lumina și uniformiza tonul pielii.
Pielea va avea un aspect proaspăt, strălucitor și sănătos.

Ce arată testele clinice?
Rezultatele unui studiu clinic independent, au dovedit că:
Reduceți semnificativ aspectul petelor întunecate și al decolorării; 
Reduceți semnificativ aspectul liniilor profunde și al ridurilor; 
Obțineți o piele semnificativ mai fermă și netedă.

Peste 90% dintre consumatori au văzut:
Reducerea ridurilor fine; 
Piele cu aspect mai tânăr; 
Piele mai fermă; 
Piele mai sănătoasă; 
Textură îmbunătățită a pielii; 

Și, 100% dintre consumatorii acestui studiu au văzut:
Uniformizare tonului pielii; 
Reducerea porilor; 

Rezultatele studiului clinic au fost bazate pe măsuri de instrumentare și analiza imaginii consumatorilor care au folosit produsul de 2 ori pe zi pe o perioadă de 4 săptămâni.
Testul clinic îl puteți accesa la adresa: https://www.beautystatcosmetics.com/pub-assets/files/clinical_testing.pdf

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă, piele cu/predispusă la pete/ acnee
BENEFICII: reduce hiperpigmentarea, reface cicatricile produse de acnee, fermitate, re-texturizează, oferă strălucire, uniformizează culoarea pielii, reduce ridurile

Aplicați și masați ușor pe pielea uscată și curată, de doua ori pe zi, în timpul rutinei de dimineață și de seară.
Pentru cele mai bune rezultate, urmați cu crema Pro-Bio Moisture Boost Universal.
Este posibil să simțiți o senzație de furnicături pe măsură ce produsul pătrunde în pielea dumneavoastră și ingredientul activ al serului începe să funcționeze.
Dacă senzația este neplăcută, reduceți utilizarea la o dată pe zi pentru prima săptămână, crescând treptat până la de două ori pe zi.
Pentru rezultate optime/ rapide, aplicați de două ori pe zi.
Dacă preferați să aplicați doar o dată pe zi, nicio problemă, va dura puțin mai mult pentru a vedea rezultatele pe termen lung.

Deoarece Universal C Skin Refiner conține 20% vitamina C pură sub formă încapsulată, procesul de eliberare a acesteia va fi continuu timp de opt până la douăsprezece ore.
După aplicare, produsul este absorbit de piele, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndepărtarea acestuia.
Îl puteți folosi și împreună cu retinoizi - aplicați mai întâi serul retinoid și apoi serul Universal C.
Datorită efectelor de perfecționare a pielii prin utilizarea serului Universal C este posibil ca în timp să reduceți utilizarea serului cu retinoizi.

Pentru piele extrem de sensibilă:
Înainte de a folosi Universal C Skin Refiner, pregătiți-vă pielea timp de 2 săptămâni prin utilizarea, dimineața și seara a produsului Universal Pro-Bio Moisture Boost.
Proprietățile de restaurare ale cremei vă vor ajuta la repararea barierei de protecție a pielii, o vor face mai puțin sensibilă și o vor readuce la funcționarea normală.
Începeți să utilizați Universal C Skin Refiner, mai întâi o dată pe zi la rutina de seară, înainte de aplicarea cremei hidratante.
Apoi, după o săptămână de utilizare aplicați de două ori pe zi.
Senzația de furnicături este normală, totuși, dacă fața nu o poate suporta, trebuie doar să reduceți utilizarea serului Universal C Skin și să creșteți doza treptat, până când pielea se va adapta cu el.

Universal C Skin Refiner este “mama” tuturor variantelor de vitamina C.
Această formulă conține 20% vitamina C ultra stabilizată, care își va păstra proprietățile de la prima până la ultima picătură, fără a schimba culoarea sau compoziția produsului.
Nu conține parfum și conține ingrediente sigure, făcându-l potrivit și pentru pielea sensibilă.
Dacă simțiți furnicături la aplicare, luați în considerare faptul că este normal.
Pentru tipurile de piele extrem de sensibilă, puteți începe folosind-o de câteva ori pe săptămână, apoi o dată pe zi și să măriți doza treptat până când pielea dvs. se adaptează la produs și puteți aplica de două ori pe zi.
Acest ser are o textură oarecum granuloasă, dată de procentul ridicat de vitamina C pură conținută în formulă, dar este absolut normal pentru acest tip de produs.
Este posibil să experimentați acest lucru în timpul aplicării serului, dar aceasta se va netezi imediat pe piele odată ce produsul este răspândit uniform.
Universal C Skin Refiner este incredibil de compatibil cu crema hidratantă Beauty Stat, Pro-Biotic Moisture Boost Cream.
Împreună, ele vă vor ajuta pielea să-și consolideze bariera de hidratare.

Cyclopentasiloxane, L-Ascorbic Acid (Pure Vitamin C), Isocetyl Stearate, Squalane, Polysilicone-11, Petrolatum, Camellia Sinensis Leaf Extract (Pure EGCG Green Tea), Tartaric Acid

Creatorul BeautyStat Cosmetics, Ron Robinson, este un om de știință cu o experiență de peste 20 de ani în industria produselor cosmetice.
Și-a început cariera ca chimist cosmetic și în decursul timpului a dezvoltat unele dintre cele mai renumite produse de înfrumusețare pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din lume.
Ron Robinson a fost frecvent citat și prezentat în reviste și emisiuni TV de “Beauty” în care s-a evidenţiat prin marea sa exeprtiza (Allure și Refinery29).
Dedicația sa pentru cercetarea ingredientelor și tehnologiilor cosmetice a fost de asemenea recunoscută de jurnaliști, editori și influenceri din domeniul Beauty, din întreaga lume.

Când Ron a fost introdus o nouă tehnologie inteligentă de ultimă generație care stabilizează vitamina C, de către fostul său coleg Estée Lauder, și-a dat seama că avea aur în mâini.
După cercetări și testări riguroase, concluzia a fost simplă: acest produs unic trebuie să intre pe piață.
Drept urmare, s-a născut BeautyStat Cosmetics care, prin produsul Universal C Skin Refiner, a căpătat renumele, dat de Allure și Harper’s Bazaar de „Cel mai bun ser cu vitamina C din lume” și „Cel mai bun corector de pete întunecate”, dat de Cosmo.

Misiunea BeautyStat Cosmetics este să descopere noi ingrediente și tehnologii cosmetice și să dezvolte continuu produse inovatoare cu performanțe ridicate și să le aducă direct consumatorului.
Testele de frumusețe pe care BeautyStat Cosmetics le realizeaza au scopul de a ajuta consumatorii să reducă dezorientarea in decizia de cumpărare și să înțeleagă ce tipuri de produse de înfrumusețare funcționează sau nu, ajutându-i în cele din urmă să aleagă produsul potrivit.

BeautyStat Cosmetics
nu efectuează teste pe animale pentru produsele cosmetice pe care le realizeaza iar produsele sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot