BeautyStat Cosmetics

Creatorul BeautyStat Cosmetics, Ron Robinson, este un om de știință cu o experiență de peste 20 de ani în industria produselor cosmetice.
Și-a început cariera de chimist cosmetic și în decursul timpului a dezvoltat unele dintre cele mai renumite produse de înfrumusețare pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din lume.
Experiența sa l-a făcut să fie respectat în acest domeniu de către editori din industria de beauty și influenceri care i-au admirat devotamentul și perseverența pentru studiul ingredientelor și tehnologiilor de ultimă generație din domeniul frumuseții.

Afișează

Deși, nu avea în intenție să lanseze propriul brand de frumusețe, după o discuție cu fostul său coleg de la Estée Lauder cu privire la o nouă tehnologie inteligenta care stabilizează vitamina C și o mulțime de teste, Ron a decis că această descoperire trebuie să fie cunoscută pe piață.

Drept urmare, s-a născut BeautyStat Cosmetics, iar produsul lor Universal C Skin Refiner, a căpătat renumele, dat de Allure și Harper’s Bazaar de „Cel mai bun ser cu vitamina C din lume” și „Cel mai bun corector de pete întunecate”, dat de Cosmo.

Ascunde