The Serum
Augustinus Bader

The Serum

Un ser ușor, cu absorbție rapidă, care acționează pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii, hidratarea și întinerirea acesteia, pentru un ten mai tânăr, sănătos și radiant.

1583 lei
cu TVA
Cantitate

Un ser ușor, cu absorbție rapidă, care acționează pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii, hidratarea și întinerirea acesteia, pentru un ten mai tânăr, sănătos și radiant.

Profesorul Augustinus Bader, un specialist de renume mondial în cercetarea celulelor stem, a petrecut trei decenii descoperind capacitatea intrinsecă a organismului de a se vindeca singur.
Având la bază compusul foarte apreciat TFC8, precum și un amestec de alte ingrediente bine-cunoscute, precum vitamina C, squalane și extract de edelweiss, formula ușor de absorbit oferă o hidratare intensă și protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi (substanțele chimice care vă descompun colagenul și accelerează îmbătrânirea prematură), îmbunătățind totodată aspectul liniilor fine și sporind luminozitatea.
Prin urmare, super-hidratanții curați și cei mai eficienți agenți naturali de rezolvare a problemelor sunt combinați în acest ser revoluționar pentru a viza cele mai încăpățânate probleme ale pielii dumneavoastră.

Serul este un remediu unic “one-stop shop” pentru orice, de la deshidratare, stres și simptome ale îmbătrânirii și ale daunelor provocate de mediul înconjurător până la imperfecțiuni și pierderea supleței.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile și cu tendințe de acnee
BENEFICII: Reduce și ajută la prevenirea apariției liniilor fine, a ridurilor și a hiperpigmentării; Îmbunătățește tonusul și netezește textura pentru o piele mai luminoasă și mai uniformă; Stimulează strălucirea naturală a pielii; Susține producția de colagen și stimulează elasticitatea pentru o piele mai suplă și mai rezistentă; Ajută la liftingul, netezirea și întărirea pielii lăsate, pentru un ten mai ferm și revitalizat; Hrănește și hidratează pielea, prevenind în același timp pierderea de umiditate (TEWL) pentru o piele suplă, împrospătată, cu o revenire mai mare; Echilibrează și calmează pielea stresată, hiperreactivă; Ajută la reducerea roșeței; Protejează împotriva agresorilor de mediu și a stresului oxidativ, cum ar fi poluarea.

Aplicați pe pielea curată și uscată dimineața și seara, sau la nevoie.
Cu mișcări ascendente, de tip baleiaj, masați ușor The Serum pe față, gât și decolteu până la absorbția completă.
Continuați cu aplicarea cremei hidratante și/sau a uleiului Augustinus Bader.

Acest ser lăptos are o textură moale care se dizolvă în piele.
Se absoarbe rapid și este incredibil de ușor, se potrivește de minune cu cremele hidratante de la Augustinus Bader.
Serul este o nouă completare minunată a liniei AB și, datorită super formulei sale, poate aborda toate problemele pielii.
Este cu adevărat un “showstopper”, care își propune să vă schimbe pielea în mai puțin de o lună.

Aqua/Water/Eau, Glicerină, 1,2-Hexanediol, Celuloză, Polidroxistearat de etilhexil, Resveratrol, Squalane, Copolimer de acrilați de sodiu, Tetraisopalmitat de ascorbil, Oryza Sativa (orez) ulei de tărâțe de orez, maltitol, extract de cultură de calus de Leontopodium Alpinum, Xylitylglucoside, lecitină, anhidroxilitol, acid citric, xilitol, proteine de orez hidrolizate, maltodextrină, hialuronat de sodiu, hidroxid de sodiu, O-Cymen-5-Ol, extract de Punica Granatum, fitat de sodiu, glucoză, gumă de xantan, extract de frunze de Camellia Sinensis, lecitină hidrogenată, acetat de tocoferil, alanilglutamină, arginină, oligopeptidă-177, sorbat de potasiu, clorură de sodiu, fenilalanină, ulei din semințe de Sisymbrium Irio.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)