The Rich Cream
Augustinus Bader

The Rich Cream

O cremă intens lubrifiantă și hidratantă care se poate utiliza zilnic. 

1113 lei
cu TVA
GRAMAJ
Cantitate

O cremă intens lubrifiantă și hidratantă care se poate utiliza zilnic.
Având la bază mai mult de 30 de ani de cercetare, The Rich Cream este îmbogățită cu celebrul complex TFC8 al doctorului Augustinus, peptide, ulei de Evening Primrose, squalane și vitamina E.
The Rich Cream ajută la reînnoirea celulară care îmbunătățește semnificativ aspectul tenului și s-a dovedit clinic că reduce semnele îmbătrânirii, inclusiv apariția liniilor fine, a ridurilor și a hiperpigmentării, hidratând în același timp pielea în profunzime.
Producția de colagen este intens stimulată, îmbunătățind elasticitatea pielii, în timp ce normalizează funcția de barieră a pielii.
Rezultatul oferit de aceste produse reprezentative este o piele proaspătă, elastică, catifelată și netedă, care va putea să se autoprotejeze împotriva agresorilor din mediul înconjurător și a stresului oxidativ.

DESPRE TCF8
Cunoscut și sub numele de Trigger Factor Complex, TCF8 este tehnologia revoluționară patentată de Augustinus Bader, susținută de peste 30 de ani de cercetare.
Compusă din aminoacizi naturali, vitamine de înaltă calitate și molecule sintetizate care se găsesc în mod natural în piele, această vitamină multitasking îmbunătățește regenerarea, susține retenția hidratării, reduce vizibil liniile fine, are un efect de normalizare a tenului, de micșorare a hiperpigmentării și ajută la îmbunătățirea funcției de barieră a pielii.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: dovedit clinic că reduce semnele îmbătrânirii, inclusiv apariția liniilor fine și a ridurilor; stimulează producția de colagen, promovează elasticitatea, normalizează bariera pielii, hidratează în profunzime, previne deteriorarea pielii de pe urma acțiunii mediului, susține reînnoirea celulară, îmbunătățește textura tenului;
Este100% fără gluten, OMG-uri, parabeni, parfum, SLS, SLES, DEA, metale grele, talc și petrolatum/parafină/ulei mineral

Pe pielea curată și uscată, se aplică cantitatea dorită pe față, gât și decolteu, dimineața și seara.
Cu mișcări ascendente, masați crema de-a lungul liniei maxilarului.
Treceți de la nas spre urechi și peste frunte și masați crema pe obraji până la tâmple.
Aplicați de la baza gâtului până la vârful bărbiei și luați excesul de cremă și masați-l pe decolteu.

"Sticla albastră" care a transformat definitiv domeniul de îngrijire a pielii.
Această linie emblematică de îngrijire a pielii, dezvoltată de pionierul în domeniul celulelor stem și al științei biomedicale, Dr. Augustinus Bader, înglobează mai mult de 30 de ani de cercetare.
Tehnologia de ultimă oră de grad medical a fost transpusă în aceste loțiuni și seruri puternice pentru a dezvălui o nouă piele care radiază.
Nu e de mirare că această cremă de față a devenit subiect de discuție în întreaga lume, schimbând la propriu fețele a numeroase persoane.
Crema are două versiuni: The Rich Cream (potrivită pentru tipurile de piele mai uscată sau pentru rutina dumneavoastră de noapte) și The Cream, o versiune mai ușoară, potrivită pentru toate tipurile de piele.
Această cremă hidratantă universal compatibilă, plină de multivitamine, antioxidanți și complexul TFC8, este recunoscută pe bună dreptate ca fiind "viitorul îngrijirii pielii".

Aqua (apă), Caprilat/caprat de cocos, ulei din semințe de floarea-soarelui (Helianthus Annuus), Squalane, Glicerină, ulei din sâmburi de Argania Spinosa, oleat de etil, ulei de avocado (Persea Gratissima), oleat de poligliceril-4, sulfat de magneziu, ulei de Oenothera Biennis (Evening Primrose), pantenol, oleat de poligliceril-6, zinc Pca, acid polihidroxistearic, butilen glicol, unt de butirospermum parkii (shea), sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, tocoferol, hialuronat de sodiu, proteină de orez hidrolizată, maltodextrină, acid citric, extract de frunze de Camellia Sinensis, lecitină hidrogenată, acetat de tocoferil, gumă de xantan, alanil glutamină, arginină, oligopeptid-177, fenilalanină, ulei de semințe de Sisymbrium Irio, clorură de sodiu, dextran, palmitoil tripeptid-8.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot