The Lip Balm
Augustinus Bader

The Lip Balm

La fiecare utilizare, acest balsam revoluționar hidratează, umple, hrănește și întinerește pielea, diminuând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii. 

173 lei
cu TVA
Cantitate

La fiecare utilizare, acest balsam revoluționar hidratează, umple, hrănește și întinerește pielea, diminuând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii.
Această formulă este îmbogățită cu amestecul TFC8 patentat de Augustinus Bader, pentru buze care sunt imediat mai catifelate, mai netede și cu un aspect mai sănătos.

Principalele beneficii ale acestui balsam de buze sunt:
Efecte benefice anti-îmbătrânire;
Buze hidratate și hrănite;
Ameliorarea senzației de buze uscate, crăpate sau crăpate;
Buze pline în mod natural, mai netede și suple;
Protecție împotriva factorilor de stres din mediul înconjurător datorită unui amestec calmant de unt și ceară pe bază de plante care ajută, de asemenea, la calmarea pielii.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: hidratează, hrănește și catifelează; repară buzele uscate, deteriorate sau crăpate; este un produs natural;

Aplicați pe buze așa cum doriți.

Răspunsul lui Augustinus Bader la buzele crăpate este o formulă superbă care va pune capăt acestei experiențe.
Este timpul să vă înlocuiți vechiul stick de buze cu acest balsam super high-tech, formulat de unul dintre cei mai râvniți oameni de știință din lume în domeniul îngrijirii pielii.
Amestecul TFC8 infuzat susține reînnoirea celulară și direcționează ingredientele cheie către celule.
Acest lucru nu numai că diminuează semnele de îmbătrânire, dar ajută și la protejarea pielii delicate a buzelor împotriva factorilor de stres din mediul înconjurător.
Acest balsam de buze vă va ajuta cu siguranță să preveniți deteriorarea buzelor, care se întâmplă cu siguranță ori de câte ori se schimbă anotimpurile sau în timpul verii/iernii, când pielea noastră este expusă la condiții meteorologice extreme.

Ulei de Olus (ulei vegetal), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Octyldodecyl Myristate, Ulei vegetal hidrogenat, Ulei de fructe de Olea Europaea (Olive), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Bisabolol, Glycerin, acid palmitic, extract de frunze de Aloe Ferox, extract de flori de Calendula Officinalis (gălbenele), tocoferol, Aqua (apă), lecitină, butilen glicol, trigliceridă caprilică/caprică, extract de orez hidrolizat, Opuntia Ficus-indica Stem Extract, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Arginină, Glicină, Lizină, Oligopeptide-177, Oligopeptide-4, Fenilalanină, Sorbat de potasiu, Ulei de semințe de Sisymbrium Irio, Hidroxid de sodiu, Acid citric.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)

Alți clienți au cumpărat

vezi tot