The Hand Treatment
Augustinus Bader

The Hand Treatment

Hrănește și hidratează mâinile uscate, crăpate și spălate în exces cu această formulă luxuriantă, bogată și cu absorbție rapidă. 

198 lei
cu TVA
Cantitate

Hrănește și hidratează mâinile uscate, crăpate și spălate în exces cu această formulă luxuriantă, bogată și cu absorbție rapidă.
Îmbogățită cu substanța brevetată TFC8, dezvoltată de profesorul Augustinus Bader, această cremă de mâini liniștitoare este concepută pentru a vă hrăni și hidrata pielea în profunzime, lăsând mâinile moi, suple și hidratate.
Vitamina E și untul de shea oferă un tratament cu adevărat liniștitor pentru piele, formula include, de asemenea, miere și glicerină pentru a stimula o elasticitate și o catifelare îmbunătățită, lăsând mâinile moi și extrem de suple.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: Reduce aspectul îmbătrânirii și al cicatricelor; Reduce aspectul hiperpigmentării și al petelor de vârstă; Calmează pielea crăpată și iritată.

Folosiți după cum este necesar pe mâinile curate și uscate; în special după ce v-ați spălat sau ați folosit un dezinfectant pentru mâini.

Această cremă este un deliciu pentru mâinile tale.
De ce să folosești toate ingredientele bune pe față, când corpul tău are nevoie să fie tratat cu aceeași atenție și grijă?
Această cremă de mâini este infuzată cu TCF8, ceea ce înseamnă că vă va reînnoi și vă va proteja pielea, lăsând-o în același timp hrănită.
Amintiți-vă că primele semne de îmbătrânire se manifestă pe fața, gâtul și mâinile noastre.
Așa că este timpul să le arătăm mâinilor noastre puțină dragoste, cu această cremă de mâini încântătoare.
În plus, această cremă de mâini nu va lăsa reziduuri uleioase, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în timpul zilei.

Aqua (apă), unt de Butyrospermum Parkii (Shea), alcool behenilic, glicerină, eter dicaprilic, lauril laurat, miristat de miristyl, stearat de gliceril, poligliceril-3 metilglucoză disearat, stearoilglutamat de sodiu, xilitilglucozidă, anhidroxilitol, mel (miere), xilitol, clorfenesină, acid citric, bisabolol, benzoat de sodiu, gumă de xantan, tocoferol, ulei din semințe de floarea-soarelui (Helianthus Annuus), extract de rădăcină de Paeonia Lactiflora, alcool, glucoză, acetat de tocoferil, colesterol, lecitină hidrogenată, hidroxid de sodiu, alanil glutamină, arginină, ceramidă Ng, ceramidă Np, Glicină, Lizină, Acid oleic, Acid palmitic, Fenilalanină, Prolină, Extract de Scenedesmus Rubescens, Ulei de Brassica Alba, EDTA disodică, Oligopeptide-177, Fenoxietanol, Ascorbat de sodiu.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)