The Eye Cream
Augustinus Bader

The Eye Cream

The Eye Cream este un produs unic în felul său, care reduce substanțial semnele evidente ale îmbătrânirii, deteriorării și stresului - având ca rezultat o refacere totală a regiunii sensibile a ochilor. 

915 lei
cu TVA
Cantitate

The Eye Cream este un produs unic în felul său, care reduce substanțial semnele evidente ale îmbătrânirii, deteriorării și stresului - având ca rezultat o refacere totală a regiunii sensibile a ochilor.
Neparfumată, ușoară și extrem de hidratantă, reduce aspectul de umflături sub ochi, cearcăne și riduri fine.

Această compoziție oferă un mediu optim pentru propriile procese de reparare și regenerare prin utilizarea TFC8, "faimosul amestec de aminoacizi, vitamine și compuși sintetizați care seamănă cu cei care se găsesc în mod natural în piele".
În plus, peptidele puternice promovează o piele mai fermă, în timp ce un amestec special de alge marine franceze, pennywort și extract de arbore Arjun împrospătează și vindecă zona delicată a ochilor.
Niacinamida și vitamina C ajută la repararea urmărilor daunelor provocate de mediul înconjurător (de exemplu, îmbătrânirea prematură), în timp ce antioxidanții protejează împotriva daunelor suplimentare cauzate de expunerea la lumina albastră.
Veți experimenta o piele regenerată, revitalizată și protejată.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile și predispuse la acnee;
BENEFICII: Reduce aspectul cearcănelor, al pungilor, al umbrelor întunecate, al liniilor fine și al ridurilor, crescând în același timp fermitatea și hidratarea. Aplicați pe pielea curată și uscată dimineața și seara sau la nevoie.

Folosiți vârfurile degetelor pentru a tapota ușor The Eye Cream într-un semicerc în jurul ochilor - începând de la colțul interior de sub ochi (de la nivelul nasului) până la colțul exterior și apoi până sub osul sprâncenelor.
Continuați să neteziți The Eye Cream în piele, tapotând ușor, până când produsul este absorbit complet.

Augustinus Bader dă din nou lovitura.
Această cremă de ochi este incredibil de ușoară, dar intens de hidratantă.
Foarte solicitată de clienții din întreaga lume, profesorul Augustinus Bader a extins gama minimalistă adăugând această rafinată cremă de ochi la selecția sa de produse.
Folosind aceeași tehnologie și același amestec brevetat de TFC8, această cremă de ochi promite nu numai să anuleze și să prevină semnele îmbătrânirii, ci și să ne ajute în cazul cearcănelor, a pungilor și a tuturor celorlalte preocupări legate de zona ochilor noștri.

Apă/Water/Eau, Glicerină, Caprilat/Caprat de cocos, Pantenol, Oleat de etil, Polihidroxistearat de etilhexil, Squalane, Citrat de stearat de gliceril, Gliceride vegetale hidrogenate, Niacinamidă, Tetraisopalmitat de ascorbil, stearoil glutamat de sodiu, stearat de poligliceril-3, acid oleic, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), siliciu, ulei de semințe de simmondsia chinensis (jojoba), lecitină hidrogenată, extract de Undaria Pinnatifida, Xanthan Gum, sorbat de potasiu, acid citric, benzoat de sodiu, extract de Terminalia Arjuna, extract de flori/ frunze/ tulpini de Centella Asiatica, proteină de orez hidrolizată, maltodextrină, fitat de sodiu, lecitină, extract de Corallina Officinalis, extract de frunze de Camellia Sinensis, acetat de tocoferil, tocoferol, alanil glutamină, arginină, oligopeptid-177, clorură de sodiu, fenilalanină, ulei de semințe de Sisymbrium Irio.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)