The Essence
Augustinus Bader

The Essence

The Essence este o soluție revoluționară 3 în 1, multitasking și cu absorbție rapidă, care combină beneficiile unui exfoliant chimic, ale unui toner purificator și ale unei esențe hidratante și revigorante. 

395 lei
cu TVA
Cantitate

Multitasking și cu absorbție rapidă, The Essence este o soluție revoluționară 3 în 1 care combină beneficiile unui exfoliant chimic, ale unui toner purificator și ale unei esențe hidratante și revigorante.
Această formulă învăluie o multitudine de ingrediente strălucitoare, cum ar fi acidul fitic, acidul salicilic, gluconolactona, acidul hialuronic, fermentul Wasabi și tehnologia revoluționară a lui Augustinus Bader, TFC8, pentru a reînnoi, decongestiona și hidrata tenul.
Exfolianții naturali îmbunătățesc reînnoirea celulară și formarea de colagen, rezultând un tonus mai uniform al pielii, riduri fine mai puțin vizibile, diminuarea înroșirii și a efectelor agenților poluanți și o piele decongestionată în general.
Procesul de reînnoire a pielii este accelerat, în timp ce antioxidanții ajută la protejarea acesteia împotriva stresului oxidativ.
The Essence oferă toate elementele esențiale post-curățare într-un singur produs convenabil, pentru un ten curat, revigorat și luminos.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: purifică, tonifică, exfoliază; dizolvă impuritățile; îmbunătățește capacitatea pielii de a absorbi și menține hidratarea; reduce aspectul porilor și reglează secreția de sebum; tratează decolorarea; calmează roșeața și îmbunătățește tonusul și textura; hidratează și hrănește pielea; protejează împotriva agresorilor de mediu

Cu ajutorul degetelor, aplicați The Essence pe pielea curată și uscată a feței, gâtului și decolteului.
Cu ajutorul dischetei de bumbac ca alternativă, puneți The Essence pe o dischetă de bumbac și aplicați-o pe pielea curată și uscată.
Lăsați The Essence să pătrundă în piele timp de câteva momente înainte de a aplica serul, crema hidratantă sau crema de îngrijire.

Piele congestionată, neuniformă, lipsită de strălucire?
The Essence tocmai a răspuns rugăciunilor noastre!
Un amestec ideal de ingrediente puternice și laborioase cu o formulă lejeră, pe care pielea dumneavoastră o poate tolera pentru utilizarea zilnică. Acesta poate deveni cu ușurință următorul tău produs erou datorită multitudinii de probleme pe care le abordează.
Folosiți-l ca exfoliant chimic, tonic, esențial, chiar și ca serum.
Pentru a-i elibera întregul potențial și pentru a vă reînnoi pielea, renunțați la dischete de vată.
Turnați doar câteva picături în palmele mâinilor și tapotați pe tenul proaspăt curățat.
Pielea ta va bea literalmente acest produs.
Prin urmare, se întinde minunat sub crema de față.

Aqua (Apă), Glicerină, Gluconolactona, Lactobacillus/ Extract de ferment de rădăcină Wasabia Japonica, Acid fistic, Hidroxid de sodiu, Sorbat de potasiu, Gumă xantan, Benzoat de sodiu, Acid salicilic, Gumă Caesalpinia Spinosa, Extract de rădăcină Paeonia Lactiflora, Papaina, Acid citric, Hialuronat de sodiu, Proteină de orez hidrolizată, Maltodextrină, 1,2-hexanediol, Caprilil glicol, Carbomer, N-hidroxizuccinimidă, Extract de frunze de Camellia Sinensis, Lecitină hidrogenată, Acetat de tocoferil, Algin, Alanil glutamină, Arginină, Oligopeptidă-177, Fenilalanină, Ulei de semințe de Sisymbrium Irio, Clorură de sodiu

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)