The Cream Cleansing Gel
Augustinus Bader

The Cream Cleansing Gel

Gelul de curățare "The Cream Cleansing Gel" este un produs de spălare zilnică revitalizant, formulat cu plante calmante pentru a vă curăța, purifica și reînnoi delicat tenul. 

321 lei
cu TVA
Cantitate

Gelul de curățare "The Cream Cleansing Gel" este un produs de spălare zilnică revitalizant, formulat cu plante calmante pentru a vă curăța, purifica și reînnoi delicat tenul.
Acest produs de curățare conține suc de frunze de Aloe Vera, un emolient calmant, bogat în polizaharide și antioxidanți care hidratează și protejează împotriva agresorilor din mediul înconjurător.
Apa din flori de trandafir este un astringent natural apreciat pentru proprietățile sale purificatoare care tonifică, perfecționează și consolidează mecanismul de apărare al pielii.
Extractul de castravete este considerat un super-aliment plin de proteine, lipide, vitamina C și minerale esențiale care vor hrăni și mai intens și va calma tenul.
Formula este, de asemenea, îmbogățită cu complexul TFC8, un amestec patentat și brevetat, marca Augustinus Bader, care conține vitamine de înaltă calitate, aminoacizi naturali și molecule sintetizate care se găsesc în mod natural în piele și care susțin și accelerează procesul de reînnoire.

PENTRU: toate tipurile de piele
BENEFICII: îndepărtează murdăria, impuritățile și machiajul fără a exfolia sau usca pielea; hrănește și hidratează; îmbunătățește tonusul și textura pielii; netezește imperfecțiunile, strânge porii, ajută la îmbunătățirea elasticității; atenuează înroșirea; calmează pielea stresată; susține reînnoirea celulară; 100% fără gluten, OMG-uri, parabeni, parfum, SLS, SLES, DEA, metale grele, talc;

Revigorează pielea dimineața și o calmează seara, înainte de culcare.
Are o textură dublă și unică - după ce este distribuită, se transformă rapid într-un lapte de curățare, pentru ca apoi să se transforme într-o spumă ușoară.
Aplicați pe pielea umedă.
Masați ușor cu mișcări circulare pentru a forma o spumă delicată.
Clătiți bine cu apă caldă.
Continuați cu aplicarea produselor Augustinus Bader.

Un produs de curățare delicat, care se potrivește chiar și cu cele mai sensibile tenuri.
Acest gel de curățare excepțional are o consistență cremoasă subțire care se transformă într-o spumă moale, lăsând pielea calmă și purificată fără a o exfolia.
Ne place să folosim acest produs de curățare la prima oră dimineața și să-l folosim în combinație cu Cleansing Balm pentru rutina noastră de seară.
Rezultatul este o piele moale ca un bebeluș, gata să fie răsfățată cu esențe, seruri și creme de față.

Aqua (apă), glicerină, ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci), apă din flori de Rosa Damascena, cocosid disodic de cocosil glutamat, cocosid, gumă de xantan, 1,2-hexanediol, acid citric, clorură de sodiu, caragenan, acid de cocos, O-cymen-5-ol, extract de fructe de Cucumis Sativus (castravete), Helianthus Annuus (Floarea Soarelui) Ulei de semințe, Tocoferol, Proteină de orez hidrolizată, Maltodextrină, Pulbere de suc de frunze de Aloe Barbadensis, Extract de frunze de Camellia Sinensis, Lecitină hidrogenată, Acetat de tocoferil, Alanil glutamină, Arginină, Oligopeptidă-177, Fenilalanină, Sorbat de potasiu, Ulei de semințe de Sisymbrium Irio

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)