The Cleansing Balm
Augustinus Bader

The Cleansing Balm

Acest balsam de curățare nutritiv elimină în mod delicat și fără efort impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a afecta bariera naturală a pielii. 

346 lei
cu TVA
Cantitate

Acest balsam de curățare nutritiv elimină în mod delicat și fără efort impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a afecta bariera naturală a pielii. Compoziția nutritivă conține un amestec de mase grase, de ceară și de uleiuri, inclusiv avocado, măsline și nucă de cocos, care contribuie la textura încântătoare a balsamului.
Balsamul solid, este îmbogățit cu vitamina E, squalane și TFC8 (complexul patentat de Augustinus Bader), se transformă, la contactul cu apa, într-un demachiant lăptos de calitate superioară și este însoțit de o muselină din bumbac 100% care va intensifica experiența de utilizare.
Produsul de curățare puternic, dar delicat, vă va îndepărta cu ușurință machiajul, lăsându-vă pielea hidratată, suplă și pregătită pentru următorul pas de îngrijire a pielii.

DESPRE TCF8
Cunoscut și sub numele de Trigger Factor Complex, TCF8 este tehnologia revoluționară patentată de Augustinus Bader, susținută de peste 30 de ani de cercetare.
Compusă din aminoacizi naturali, vitamine de înaltă calitate și molecule sintetizate care se găsesc în mod natural în piele, această vitamină multitasking îmbunătățește regenerarea, susține retenția hidratării, reduce vizibil liniile fine, are un efect de normalizare a tenului, de micșorare a hiperpigmentării și ajută la îmbunătățirea funcției de barieră a pielii.

PENTRU: toate tipurile de piele; nu conține parfum;
BENEFICII: dizolvă și îndepărtează acumularea zilnică de murdărie, sebum, impurități din mediul înconjurător și machiajul rezistent; tonifică, purifică și decongestionează pielea; hrănește și hidratează tenul oferind o piele catifelată; îngrijește și hrănește pielea fără a-i perturba PH-ul; TCF8 susține reînnoirea celulară;

The Cleansing Balm este însoțit de o muselină "The Cloth" din bumbac 100% care îmbunătățește performanța balsamului;
Poate fi folosit ca un demachiant complet de sine stătător sau ca prim pas într-un ritual de curățare dublă, urmat de The Cream Cleansing Gel. Folosiți vârful degetelor pentru a masa o cantitate de balsam de mărimea unui bob de mazăre pe pielea uscată, acordând o atenție specială zonelor în care se acumulează impuritățile, sebumul și machiajul rezistent.
Adăugați apă pentru a emulsiona și continuați să masați.
Înmuiați "The Cloth" în apă caldă și aplicați ușor pe piele cu mișcări circulare pentru a îndepărta impuritățile și excesul de balsam.
Uscați pielea înainte de a continua cu restul procedurii de îngrijire a pielii Augustinus Bader.
Clătiți bine 'The Cloth' și lăsați să se usuce între utilizări.

Acest balsam este utilizat pentru o demachiere puternică și este într-o categorie de sine stătătoare.
Consistența sa este uimitoare - de la un balsam solid de calitate, se transformă într-un demachiant lăptos în contact cu apa.
Cu siguranță, este balsamul nostru de curățare preferat în acest moment.
Acest amestec de unturi și de uleiuri vă va topi instantaneu tot machiajul, inclusiv rimelul rezistent la apă și eyeliner-ul.
Ne place să folosim acest balsam în rutina noastră de noapte, deoarece îndepărtează totul cu o ușurință incredibilă.
În plus, muselina de bumbac inclusă îmbunătățește întreaga experiență, oferindu-vă acea senzație de "zi la spa".
Îl poți folosi singur sau poți să-l completezi cu un al doilea produs de curățare, în cazul în care acesta este preferatul tău.

Ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), ulei de Cocos Nucifera (nucă de cocos), oleat de poligliceril-4, ulei de semințe de Vitis Vinifera (struguri), ceară de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), ulei de Persea Gratissima (avocado), Squalane, C10-18 trigliceride, fitosteroli, bisabolol, ulei vegetal hidrogenat, ulei de fructe de Olea Europaea (măsline), stearat de gliceril, oleat de sorbitan, tocoferol, Palmitat de ascorbil, Acetat de tocoferil, Glicerină, Apă/ Aqua, Lecitină (soia), Pentilicen glicol, Proteină de orez hidrolizată, Extract de tulpină de Opuntia Ficus-indica, Trigliceridă caprilică/caprică, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Arginină, Fenilalanină, Glicină, Lizină, Ulei de semințe de Sisymbrium Irio, Sorbat de potasiu, Hidroxid de sodiu, Oligopeptide-4, Oligopeptide-177.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)