The Body Oil
Augustinus Bader

The Body Oil

Cu ajutorul complexului TFC8 de la Augustinus Bader și al unor agenți activi pe bază de plante, The Body Oil este un ulei multi-tasking care hrănește, hidratează și protejează instantaneu pielea, oferind rezultate vizibile și imediate. 

420 lei
cu TVA
Cantitate

Cu ajutorul complexului TFC8 de la Augustinus Bader și al unor agenți activi pe bază de plante, The Body Oil este un ulei multi-tasking care hrănește, hidratează și protejează instantaneu pielea, oferind rezultate vizibile și imediate.
Textura sa fină și bogată se absoarbe foarte repede, ceea ce îl face ușor și eficient, fără a lăsa un reziduu uleios sau a obtura porii.
Acest ulei miraculos și luxuriant diminuează aspectul celulitei, vergeturilor și al pigmentării, rezultând o piele mai fină, mai fermă și mai uniformă. Combinația de plante calmează, hidratează și repară rapid pielea, îmbunătățind în același timp elasticitatea, oferindu-i o senzație de elasticitate și fermitate.
Funcția de barieră a pielii este întărită, iar pierderea trans-epidermică de apă este împiedicată, rezultând o piele moale, suplă și catifelată.
Amestecul de antioxidanți protejează împotriva radicalilor liberi și a agresorilor de mediu.
Acest ulei este cu adevărat un produs corporal erou, de care nu ne mai putem despărți!

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă și predispusă la acnee;
BENEFICII: calmează pielea; diminuează aspectul celulitei, al vergeturilor și al pigmentării; îmbunătățește elasticitatea; întărește funcția de barieră a pielii;

Aplicați și masați pe pielea curată și uscată, după cum doriți, pentru o strălucire netedă și suplă, de la gât până la picioare.

Acest ulei superb este o forță botanică, care conține și puternicul TFC8.
Nu numai că ajută la regenerarea pielii, dar, cu o utilizare constantă, poate diminua și aspectul vergeturilor.
Aplicați-l peste crema de corp pentru a preveni pierderea de apă trans-epidermică, sau folosiți-l ca atare pentru a oferi pielii dumneavoastră acel efect luminos și radiant.
Este un ulei bogat, însă se absoarbe rapid, așa că nu va păta și nu va lăsa un reziduu gras atunci când este aplicat.

Ulei de semințe de Vitis Vinifera (struguri), ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), Squalane, ulei de miez de Argania Spinosa, ulei de fructe de Olea Europaea, acetat de tocoferil, tocoferol, Aqua/ Apă, Lecitină, Glicerină, Pentilen glicol, Extract de Scenedesmus Rubescens, Alanil Glutamină, Arginină, Ulei de Brassica Alba, Lizină, Oligopeptidă-177, Fenoxietanol, Hidroxid de sodiu.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)