The Body Lotion
Augustinus Bader

The Body Lotion

The Body Lotion include o soluție cu tehnologie de blocare a umidității și este susținută de TFC8, amestecul miraculos al lui Augustinus Bader, care sprijină reînnoirea naturală celulară și direcționează ingredientele cheie către celule. 

395 lei
cu TVA
Cantitate

The Body Lotion include o soluție cu tehnologie de blocare a umidității și este susținută de TFC8, amestecul miraculos al lui Augustinus Bader, care sprijină reînnoirea naturală celulară și direcționează ingredientele cheie către celule.
Această formulă cu absorbție rapidă hidratează instantaneu, menținând pielea moale și suplă pentru o strălucire sănătoasă și revigorată.
Cocktailul îmbogățit al acestei formule include vitamina B5, complexul de polizaharide, vitamina E și suc de frunze de Aloe Vera, care vă vor hidrata și hrăni pielea în profunzime, lăsând-o moale, suplă și tonifiată.
Împreună cu TFC8, va reduce aspectul celulitei, vergeturilor și pigmentației pentru o piele mai fină, mai fermă și mai uniformă, ajutând în același timp la întărirea barierei cutanate și la prevenirea pierderii de apă trans-epidermică.
Datorită antioxidanților săi, loțiunea de corp vă protejează pielea împotriva radicalilor liberi și a agresorilor de mediu și o calmează după expunerea la soare.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă și predispusă la acnee;
BENEFICII: Reduce aspectul celulitei, vergeturilor și al pigmentației pentru o piele mai fină, mai fermă și mai uniformă; Hidratează și hrănește în profunzime, pentru o piele care arată și se simte suplă, sănătoasă și tonifiată; Ajută la întărirea barierei cutanate și previne pierderea transepidermică de apă, menținând pielea moale și suplă; Protejează împotriva radicalilor liberi și a agresorilor din mediul înconjurător; Calmează și calmează pielea după expunerea la soare; TFC8 susține reînnoirea celulară și ghidează ingredientele cheie către celule.

Masați The Body Lotion pe pielea curată și uscată ori de câte ori este nevoie pentru a beneficia de o piele netedă și hidratată, de la gât până în picioare.

The Body Lotion este o versiune mai lejeră și mai soft a The Body Cream.
Are o consistență lăptoasă, care nu este lipicioasă și se absoarbe ușor în piele, astfel încât vă puteți îmbrăca cu ușurință imediat după aplicare, fără teama de a vă păta hainele.
Este loțiunea de corp perfectă pentru tipul de persoană "on-the-go", care nu are răbdare să aștepte ca produsele să se absoarbă înainte de a ieși pe ușă. Iar beneficiile pe termen lung ale acestei loțiuni de corp sunt ieșite din comun, datorită complexului TCF8 care va ajuta la reînnoirea celulară, ceea ce o face și o loțiune de corp anti-îmbătrânire.

Aqua (apă), trigliceridă caprilică/caprică, stearat de gliceril, glicerină, citrat de stearat de gliceril, eter dicaprilic, pantenol, alcool cetearilic, xilitolglucozidă, 1,2-hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Silica, Anhydroxylitol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Bisabolol, Alcool, Glucoză, O-cymen-5-ol, Biosaccharide Gum-2, extract de flori de Chamomilla Recutita (Matricaria), colesterol, lecitină hidrogenată, hidroxid de sodiu, tocoferol, alanil glutamină, pulbere de suc de frunze de Aloe Barbadensis, arginină, ceramidă Ng, Ceramidă Np, Glicină, Lizină, Acid oleic, Acid palmitic, Fenilalanină, Prolină, Extract de Scenedesmus Rubescens, Ulei de Brassica Alba, Edta disodică, Oligopeptidă-177, Fenoxietanol, Ascorbat de sodiu.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)