The Body Cream
Augustinus Bader

The Body Cream

Crema de corp are o textură luxoasă, bogată, untoasă și ultra-condiționantă, care vă va ajuta să obțineți un tonus mai uniform al pielii pe tot corpul. 

715 lei
cu TVA
Cantitate

Crema de corp are o textură luxoasă, bogată, untoasă și ultra-condiționantă, care vă va ajuta să obțineți un tonus mai uniform al pielii pe tot corpul. Crema de corp The Body Cream de la Augustinus Bader se comportă ca un tratament de calitate superioară pentru îngrijirea pielii corpului tău, care hidratează, repară și întărește.
Această formulă catifelată este intensificată de Trigger Factor Complex (TFC) al brandului, o combinație brevetată de ingrediente care ajută la procesele de regenerare naturală a pielii.
În plus, această cremă hidratantă ajută la minimizarea aspectului daunelor provocate de soare și stimulează luminozitatea.
Uleiul brazilian de candeia este antiiritant și întărește bariera protectoare a pielii, în timp ce untul de shea bogat în hidratare conține vitaminele antioxidante A și E.
Cu o utilizare consecventă, ajută la îmbunătățirea aspectului vergeturilor și al celulitei, după cum s-a observat într-un studiu clinic și de utilizare de minim 12 săptămâni.

PENTRU: toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă și predispusă la acnee.
BENEFICII: Menține pielea moale și suplă; oferă o serie de beneficii anti-îmbătrânire; ajută la reducerea aspectului vergeturilor; are o formulă non-grasă care nu se resimte încărcată;

Masați The Body Cream pe pielea curată și uscată ori de câte ori este nevoie pentru o piele netedă și hidratată, de la gât până în picioare.

Acest incredibil "sufleu de corp" este un tratament luxuriant și generos pentru pielea corpului dumneavoastră.
Catifelată, luxuriantă și cu absorbție rapidă, această poțiune miraculoasă poate reduce semnificativ vergeturile și celulita datorită complexului TFC8 de la Augustinus Bader, care promovează vindecarea și ajută pielea să se regenereze și să se repare singură.
Are aceeași eficacitate ca și crema de față, însă formula a fost ajustată pentru a fi ușor de întins pe suprafețe mai mari.
Pentru noi, aceasta este "CREMA DE CORP SUPREMA", care și-a câștigat locul pe noptieră, datorită puterii sale transformatoare.

aqua (apă), unt de Butyrospermum Parkii (Shea), alcool behenilic, dicaprylyl eter, glicerină, lauril laurat, miristat de miristyl, stearat de gliceril, poligliceril-3 metilglucoză disetarat, Stearoilglutamat de sodiu, Xylitylglucoside, Anhidroxilitol, Xylitol, Clorfenesină, Benzoat de sodiu, Acid citric, Bisabolol, Gumă de Xantan, Tocoferol, Ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), alcool, glucoză, acetat de tocoferil, colesterol, lecitină hidrogenată, hidroxid de sodiu, extract de flori/ frunze de Verbena Officinalis, alanil glutamină, arginină, ceramidă Ng, ceramidă Np, Glicină, Lizină, Acid oleic, Acid palmitic, Fenilalanină, Prolină, Extract de Scenedesmus Rubescens, Fenoxietanol, Ulei de Brassica Alba, Edta disodică, Oligopeptid-177, Ascorbat de sodiu.

Profesorul Augustinus Bader de la Universitatea din Leipzig este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul celulelor stem și al biomedicinei.
În cei 30 de ani de cariere a brevetat peste 200 de invenții importante și a realizat 180 de publicații de specialitate.
Deoarece pentru el a fost întotdeauna esențial să împărtășească cunoștințele sale medicale, in anul 2017 a cofondat marca de cosmetice Augustinus Bader®.
Prin propriile sale cuvinte, profesorul Bader este convins ca: "Fie că este vorba de îngrijirea pielii, de practica clinică sau de cercetarea biotehnologică, totul se bazează pe faptul că organismul se poate trata cel mai bine pe sine."
În ciuda fiecărui progres tehnologic major, corpul uman rămâne cea mai uimitoare mașină a noastră.
Profesorul Augustinus Bader a fost inspirat de acest concept pentru a descifra codul de vindecare al organismului.
Wound Gel, invenția sa revoluționară, stimulează și orchestrează propriile celule stem ale organismului pentru a vindeca și reface rănile.
Formula sa best-seller are o listă lungă de utilizatori notabili și este foarte apreciată de influenceri din întreaga lume.
Victoria Beckham, care lucrează exclusiv pentru companie, are o relație specială cu aceasta.
De la ingrediente curate la materiale de proveniență responsabilă, practica Augustinus Bader este ghidată de un set de valori ecologice și impulsionată de peste 30 de ani de cercetare științifică, ceea ce duce la formulările lor curate și la produsele lor eficiente.
Pentru a completa complexul lor patentat, TFC8®, și pentru a funcționa sinergic în cadrul formulei pentru a crește performanța generală, produsele Augustinus Bader cuprind componente de cea mai bună calitate, substanțe botanice de mare putere și active curate.

Parabenii, parfumurile, SLS, SLES și DEA, metalele grele, talcul, petrolatumul/parafina/uleiul mineral, precum și conservanții, solvenții și emulgatorii superflui sunt absenți din produsele Augustinus Bader.
Augustinus Bader este dedicata să facă o diferență pozitivă în lume straduindu-se să ajute și să împuternicească persoanele aflate în nevoie prin parteneriate de caritate, contribuții sensibile și vânzări contributive.
Pentru a limita efectul asupra mediului, Augustinus Bader obtine ingredientele în mod responsabil, iar activii curați, obținuți prin bioinginerie, sunt folosiți ori de câte ori este posibil.
Augustinus Bader colaborează cu The World Land Trust și The Woodland Trust pentru a evalua, diminua și compensa amprenta de carbon a utilizării hârtiei, cu scopul de a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2021.

Comentarii (0)