Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Un ghid complet al produselor revoluționare Macrene Actives

Despre tot ceea ce face Macrene Actives extraordinar ca și brand am povestit deja în articolul ”Macrene: mixul perfect între elemente naturale, abordare științifică și rezultate”. Dacă vrei să afli mai multe despre cercetările extinse pe care se bazează produsele, unele câștigătoare ale premiului Nobel, nici mai mult nici mai puțin, îți recomandăm să îl citești. Și tot acolo vei găsi mai multe detalii despre fondatoarea brandului, doctorul Macrene Alexiades, a cărei reputație în mod clar o precede. 

Astăzi, însă, ne vom concentra pe ceea ce face brandul cu adevărat special: produsele. Pentru că Macrene Actives este mai mult decât un brand de skincare care se bazează pe cercetări de ultimă generație și oameni excepționali. Macrene Actives este o colecție de produse extraordinare care, folosite cu regularitate, fac minuni asupra pielii. 

Secretul Macrene Actives: teste clinice îndelungate

Multe produse cosmetice sunt testate clinic înainte de lansare. Ceea ce diferențiază Macrene Actives între brandurile cosmetice este faptul că Macrene este primul brand ce realizează teste clinice după lansarea produselor, pe o perioadă de 4 până la 8 săptămâni de folosire zilnică a acestora. Rezultatele acestor teste, efectuate cu ajutorul analizei computerizate, demonstrează clar o diminuare a liniilor fine și a ridurilor, o îmbunătățire a aspectului petelor și a texturii, o piele mai tonifiată. În plus, în nici unul dintre cazurile studiate nu au fost înregistrate semne de iritație a pielii ceea ce indică o adaptabilitate foarte ridicată a produselor la toate tipurile de piele.

Un alt aspect esențial demonstrat în urma studiilor post market este faptul că nivelul de antioxidanți al produselor se menține la aproape 100% pentru aproape 6 luni de la deschiderea recipientelor. În timp ce analiza HPLC sau high performance liquid chromatography (un tip de analiză folosită în mod normal pentru a separa și cuantifica ingredientele din compoziția unui lichid) demonstrează clar că toate ingredientele active se mențin la nivelurile inițiale pe o perioadă de până la 3 ani de la data fabricării. Probabil nu are rost să mai subliniem acest aspect, dar nici unul dintre produsele de control utilizate pentru comparație nu a mai îndeplinit standardele Macrene Actives.

Produsele pe care trebuie să le încerci

Bineînțeles că susținem cu tărie crearea unei întregi rutine bazate pe produsele Macrene Actives. Ele au fost gândite de la bun început de către doctorul Alexiades pentru a fi parte integrantă dintr-un ritual de îngrijire, iar rezultatele cele mai bune le dau împreună. Cu toate acestea, știm la fel de bine că experiența este mama învățăturii și când vine vorba de skincare majoritatea dintre noi preferă să testeze un brand înainte să se arunce cu capul înainte și să își creeze o întreagă rutină din produsele sale. 

Dacă și tu ești în această categorie, este esențial să știi că există cinci produse Macrene Actives pe care ar trebui neapărat să le încerci (și care îți vor schimba pielea pentru totdeauna) și îți vom spune totul despre ele în continuare.

Macrene Actives High Performance Face Cream

Această cremă hidratantă este primul produs dezvoltat de Macrene, bază a rutinei de îngrijire gândite de docotrul Alexiades. Macrene Actives High Performance Face Cream se bazează pe mai mult de 50 de ingrediente active lipozomale ce se absorb mai repede și au o putere de întinerire revoluționară. Ea poate fi folosită atât pe timp de zi cât și pe timp de seară, are efect antioxidant și luptă eficient cu toate semnele îmbătrânirii (linii fine, riduri, pete și roșeață a pielii) datorită ingredientelor de bază ce includ peptidele, resveratrolul, acidul hialuronic, amino acizi, vitaminele C și E, squalane și multe altele.

Macrene Actives High Performance Face Cream este mai mult decât o cremă hidratantă, este un adevărat tratament luxuriant ce asigură protecție pielii, susține regenerarea acesteia și contribuie la fortifierea barierei naturale de hidratare. După cum demonstrează și testele clinice, folosită cu regularitate Macrene Actives High Performance Face Cream este ideală pentru o piele plină de vitalitate, cu un aspect complet întinerit.

Macrene Actives High Performance Serum 

Macrene Actives High Performance Serum este altfel decât orice alt serum existent pe piață. Ceea ce îl diferențiază nu este doar numărul impresionat de ingrediente active (peste 50), nici rezultatele extraordinare, ci și modul de folosire. Dacă în mod normal serumurile se utilizează ca prim pas de hidratare în rutina de îngrijire, Macrene Actives High Performance Serum, cu a sa textură extrem de ușoară, trebuie aplicat după crema hidratantă pentru a sigila elementele active în interiorul pielii și a spori puterea acestora. Nefiind deloc uleios, serumul poate fi folosit cu succes chiar și pentru tenul cu tendințe acneice, după curățarea temeinică a acestuia și urmat fiind de un produs cu SPF ulterior.

Bineînțeles, rezultatele cele mai bune le dă atunci când este folosit împreună cu Macrene Actives High Performance Face Cream deoarece împarte cu aceasta o parte dintre ingredientele active. Despre ce rezultate vorbim mai exact? Doar un ten mai fin, hidratat, ferm și strălucitor. Nimic mai mult, nimic mai puțin. 

Macrene Actives High Performance Neck and Decolletage Treatment

Pe noi ne-a dat pe spate Macrene Actives High Performance Neck and Decolletage Treatment în primul rând datorită faptului că poate fi folosită cu succes ca și serum după aplicarea cremei de zi. Ce putem spune, ne plac la nebunie produsele multifuncționale. 

Bineînțeles, Macrene Actives High Performance Neck and Decolletage Treatment are beneficiile sale de sine stătătoare datorită formulei de ultimă generație care vizează în mod special restaurarea elasticității pielii și regenerarea pielii gâtului și a decolteului deteriorată de razele UV (pentru că, dacă e să fim sinceri, prea puțini dintre noi aplică SPF în această zonă, din păcate). Practic, acest tratament luxuriant revitalizează complet pielea datorită ingredientelor active ce includ peptide, acid hialuronic, proline, extract de ceai verde și multe altele. Just what the doctor ordered dacă îți dorești ca zona decolteului (și nu numai deoarece tratamentul poate fi folosit pe tot corpul) să fie tonifiată și hidratată. 

Macrene Actives High Performance Tinted Moisturizer

Pentru fanii produselor hidratante care au și un strop de culoare, Macrene Actives High Performance Tinted Moisturizer este un must. Cu SPF 30 și 45 de ingrediente active din plante, acest produs asigură atât îngrijire excepțională pentru piele, cât și acoperire a imperfecțiunilor și protecție. Însă ceea ce este cu adevărat remarcabil este faptul că formula sa inovatoare se adaptează la culoarea pielii, reducând vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor. Acest efect este posibil datorită pigmenților mineral luxurianți din compoziția produsului care reflectă lumina din interior. 

Macrene Actives Lip Filler 

Îți dorești buze mai voluminoase, dar nu vrei să faci pasul spre intervenții chirurgicale și injecții? Macrene Actives High Performance Lip Filler este soluția. Un fel de injection in a bottle, dacă vrei, acest produs îți permite să descoperi adevăratul potențial al buzelor tale. 

Trecând peste toate premiile pe care le-a câștigat, Macrene Actives High Performance Lip Filler este un tratament revoluționar formulat cu uleiuri organice din plante, acid hialuronic si antioxidanți ce hidratează buzele, oferă volum și luptă cu efectele negative ale radicalilor liberi. Toate acestea sunt posibile fără injecții în principal datorită acidului hialuronic micro encapsulat din compoziție.

Completing the product list and other thoughts

Colecția Macrene Actives este completată de trei produse de bază pentru orice pasionat de skincare. Astfel, dacă ești cleansing buff sigur vei vrea să încerci cleanserul, care, între noi fie vorba, este absolut minunat și are un pH optimizat. Dacă preferi produsele de make-up, Macrene Actives High Performance Tinted Moisturizer va fi completat perfect de Macrene Actives High Performance Concealer (care este și un tratament foarte eficient pentru ochi). Și dacă tot vorbim de ochi, Macrene Actives High Performance Eye Cream e un must pentru a trata semnele îmbătrânirii în această zonă extrem de sensibilă.

În încheiere, avem un sfat pe care probabil l-au primit și Brooke Shields și Siena Miller de la dermatologul lor, doctorul Alexiades: atunci când folosești produsele Macrene lasă pielea puțin umedă înainte de utilizare. Rezultatele vor fi absolut spectaculoase. 

Lasa un comentariu

Coș

Nu mai sunt produse disponibile pentru cumpărare

Coșul dvs. este momentan gol.